Vineri 14 decembrie marele maestru al dramaturgiei româneşti, Radu Beligan şi-a celebrat cea de a nouăzeci şi patra aniversare, pe scena Palatului Naţional al Copiilor, alături de publicul său. Pentru acest moment special, Radu Beligan a ales reprezentaţia “Confesiuni despre viaţă şi artă”, un spectacol retrospectiv impresionant ce pune spectatorii faţă în faţă cu un actor aflat la ceasul destăinuirilor şi îi face părtaşi la o incursiune printr-o viaţă de om şi printre file de istorie. Cei care încă nu au asistat la acest spectacol au şansa unei noi întâlniri cu această reprezentaţie pe 30 ianuarie 2013.

 

 

La finalul spectacolului de vineri maestrul a primit, pe lângă aplauzele la scenă deschisă, multe flori iar Corul de copii al Palatului Copiilor l-a surpins cu o intonare în tonalităţi angelice a binecunoscutului “Mulţi ani trăiască.”

 

 

Evenimentul de vineri este doar primul dintr-o serie de spectacole ce vor oferi publicului şansa de a fi alături de mari actori la ceas aniversar. Următorul spectacol festiv va fi “Străini în noapte”, o reprezentaţie  ce se clasează pe primele poziţii în topul preferinţelor iubitorilor de teatru, adevărată operă de artă regizată de marele maestru Radu Beligan. Momentul aniversar îl va avea în prim plan pe Florin Piersic şi se va desfăşura pe 27 ianuarie, tot la Palatul Naţional al Copillor.

 

 

 

În decursul lunii ianuarie 2013 iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la Palatului Naţional al Copiilor pentru următorele reprezentaţii:

 

Podu’ (Horaţiu Mălăele, George Ivaşcu, Meda Victor) – 21 ianuarie ora 19.00

Străini în noapte (Florin Piersic, Medeea Marinescu) – 27 ianuarie ora 19.00

Nimeni nu-i perfect (Eugen Cristea, Silviu Biriş, Andreea Şofron) – 29 ianuarie ora 19.00

Confesiuni despre viaţă şi artă (Radu Beligan) – 30 ianuarie ora 19.00

Vis (Dan Puric) – 31 ianuarie ora 19.00

 

 

Biletele pentru aceste spectacole se găsesc în toată reţeaua BILETOO –punctele de vânzare se află la Palatul Copiilor, Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de  pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro.

 

Lasă un răspuns