Membrii trupei Queen, alaturi de Adam Lambert, au transmis un mesaj fanilor din Romania cu ocazia unui interviu acordat in exclusivitate pentru Digi 24, la Londra, in urma cu doar cateva zile.

    Mesajul poate fi urmarit pe canalul de Youtube Emagic, dar si pe parcursul zilei de azi pe Digi24 si online, pe www.digi24.ro.

    Mesajul trupei legendare, transmis in pregatirea concertului de pe 21 iunie de la Bucuresti, reprezinta o mica parte din singurul interviu acordat unei televiziuni din Romania.

    In cadrul acestui material mai amplu, Brian May, Roger Taylor si Adam Lambert povestesc despre inceputurile colaborarii lor, despre show-urile live, dar si despre planurile in aceasta formula.

    In plus, Adam Lambert dezvaluie un aspect inedit despre legatura pe care o are cu tara noastra.

    Mai multe detalii vor putea fi descoperite incepand de azi pe canalul Digi24 si pe www.digi24.ro, cand va fi difuzat interviul integral.

    Show-ul Queen + Adam Lambert face parte din turneul european al trupei si marcheaza prima vizita oficiala a membrilor fondatori Queen in tara noastra, in aceasta formula, dupa numerosi ani de asteptare.

    Concertul va avea loc pe 21 iunie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, iar in deschidere vor canta londonezii Electric Pyramid, trupa de rock alternativ din Sofia Jeremy? si Grimus, una dintre cele mai apreciate trupe rock din Romania.

    Biletele pot fi achizitionate atat online, pe www.eventim.ro, cat si din magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV.

    Acestea sunt disponibile la mai multe categorii de pret, dupa cum urmeaza: 535,50 de lei in Tribuna, 310,50 de lei in Golden Circle, 220,50 de lei in Gazon A si 126,00 de lei in Gazon B, preturi la care se adauga comisionul de ticketing.

Lasă un răspuns