Queen, Alice Cooper, K.D. Lang şi Olivia Newton-John vor cânta la evenimentul caritabil Fire Fight Australia, care va avea loc pe stadionul ANZ din Sydney pe 16 februarie.

Au mai fost confirmaţi între alţii Tina Arena, Daryl Braithwaite şi John Farnham, iar mai multe nume urmează să fie anunţate, potrivit NME.

Show-ul va dura 9 ore, iar 70.000 de bilete vor fi puse în vânzare luni pe site-ul Fire Fight Australia la preţuri de 70, 85 şi 100 de dolari. Toate încasările vor fi donate mai multor organizaţii care fac eforturi pentru stingerea incendiilor.

Brian May, chitaristul Queen, a anunţat săptămâna trecută că trupa a fost invitată să cânte la un eveniment caritabil pentru care urmau să fie anunţate detalii. Queen are programate, în februarie, şase concerte în Australia.

Organizaţia Earth Alliance a actorului Leonardo DiCaprio, artiştii Elton John, Metallica şi Nick Cave şi actorii Nicole Kidman şi Chris Hemsworth se numără între vedetele care au promis, în ultimele săptămâni, donaţii generoase pentru Australia, unde incendiile de vegetaţie au provocat pagube importante.

Bilanţul deceselor provocate de incendiile izbucnite anul trecut pe teritoriul australian este de 28. Între victime se numără mai mulţi pompieri. Aproximativ 18 milioane de acri de pământ au fost afectaţi, în majoritate păduri şi parcuri naţionale. Circa 1 miliard de animale au avut de suferit.

About Post Author

Lasă un răspuns