Vino să asculţi live hitul: “In The Summer Time!”

Promoţie pentru concertul MUNGO JERRY de mâine până duminică

 

 

Legendarul rocker britanic Ray Dorset, a cărui identitate muzicală este sinonimă cu existenţa formaţiei MUNGO JERRY, aduce în premieră la Hard Rock Cafe, pe 25 ianuarie, hitul “In The Summer Time”. De mâine, 8 ianuarie, până duminică, 13 ianuarie, cei care vor să ia parte la întâlnirea cu trupa ce a scris o pagină importantă în istoria muzicii au şansa să achiziţioneze bilete la preţuri speciale: doar în perioada menţionată mai sus biletele din categoria I (loc la masă) se găsesc la preţul  de 80 RON, iar biletele din categoria II (fără loc, în faţa scenei) se comercializează la preţul de 50 RON.

 

După apariţia piesei “In The Summer Time” bandul MUNGO JERRY a devenit atât de iubit în Marea Britanie încât a generat “Mungomania”, o formă de manifestare ce  a fost descrisă în lucrarea “The Books Of Golden Discs” (1978) drept cel mai uluitor şi imprevizibil fenomen de pe piaţa muzicală britanică de la The Beatles încoace.

 

 “In The Summer Time” s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în primele 6 luni de la apariţia pe piaţă. Până în prezent, a înregistrat peste 30 de milioane de unităţi vândute, fiind considerat cel mai ascultat cântec estival al tuturor timpurilor.

 

În decursul vremii, MUNGO JERRY a urcat pe aceeaşi scenă cu Jimi Hendrix, Elton John, Rod Stewart & The Faces, Genesis, Status Quo, Canned Heat sau Free. MUNGO JERRY îmbină sonorităţile rock, pop, blues, boogie şi skiffle, într-un melanj versatil şi cuceritor, ce s-a dovedit a fi chiar cheia succesului său.

 

 

 

 

 

Hitul “In The Summer Time”, va răsuna pentru prima oară pe o scenă din România, în interpretarea originală, pe scena Hard Rock Cafe, în seara de 25 ianuarie. Concertul va însemna o întâlnire unică cu o legendă a rockului britanic şi şansa de a asculta live şi alte melodii celebre din repertoriul MUNGO JERRY:  “Lady Rose”, “Baby Jump”, “Wild Love” sau “You Don’t Have To Be In The Army To Fight A War, “Hello Nadine”,  “Feels Like I’m In Love”, “Let’s Get Started”, “Forgotten Land”, “Open Up”, “Got A Job”, “Put A Little Love In Yout Letter”, “Long Legged Woman Dressed In Black” etc

Concertul marchează cinci ani de la deschiderea primului restaurant Hard Rock Cafe din ţara noastră.

 

Evenimentul este susţinut de ASSECO SEE.

 

 

Pentru concertul MUNGO JERRY din Hard Rock Cafe sunt în vânzare 3 categorii de bilete:

 

Categoria VIP – 400 RON (întâlnire & poza*  cu artistul, afiş & CD cu autograf)

Categoria 1 – 80 RON loc la masă 
Categoria 2 – 50 RON – bilete fără loc, în faţa scenei

 

 *  Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoană este rugată să aibă propriul aparat foto. 

 

 

 

 Biletele se găsesc  în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.rowww.myticket.ro

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet. 

Lasă un răspuns