In ultima zi de festival publicul va putea petrece pana dimineata alaturi de Alex Dark si Diamonz, doi tineri DJ ce vor fi adusi de Basswise, binecunoscutul proiect ce promoveaza muzica EDM de calitate. Cei doi vor fi prezenti in Vodafone Dance Arena pe data de 7 iulie, in aceeasi zi cu Friction, DJ Paul Sawyer si Phirah. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, powered by Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park, Tunari.

Basswise este un proiect ce a luat nastere in toamna anului 2008, in Bucuresti, din dorinta de a promova diversitatea muzicii EDM, crew-ul organizand de-a lungul timpului unele dintre cele mai reusite petreceri ale genului unde au fost invitati si artisti precum: Skream, Spor, Baauer, Flux Pavilion, Borgore, Zeds Dead, Dub FX, Doctor P, 16bit, Bong-Ra, Stanton Warriors, John B, Coki, Teebee, Dub FX, Black Sun Empire si multi altii. Colaborarea dintre B’ESTFEST si Basswise este una cat se poate de fireasca, doua brand-uri care promoveaza muzica de calitate reunindu-se pentru a oferi publicului prezent la festival distractie fara limite, pana in zorii zilei!

Alex Dark – https://soundcloud.com/alexdarkdubz

Alex Dark este un tanar bucurestean care face parte din noua generatie de producatori si DJ, seturile sale orientate catre dancefloor includ genuri precum dubstep, trap dar si moombahton sau disco. Alex este o parte importanta a colectivului Bass Turbat si a avut onoarea de a imparti scena cu artisti precum Skream, Baauer, Stanton Warriors, Zeds Dead sau Bar 9.

Diamondz (BG) – https://soundcloud.com/DIAMONDZBASS

Diamondz (Stefan Velichkov) este un tanar producator si DJ, nascut si crescut in Sofia, Bulgaria. Primii pasi in domeniul productiei muzicale i-a facut in anul 2004, el experimentand diverse genuri pana in 2009, cand a descoperit dubstep-ul si a stiut ca acesta este genul de muzica pe care doreste sa se axeze. Chiar daca Diamondz se considera a fi in continuare un artist la inceput de drum, el face parte din colectivul englez-bulgar True Badness, alaturi de care a promovat evenimente cu nume sonore: Flux Pavilion, Coki, Cookie Monsta, Emalkay, Gentleman’s Dub Club, Sukh Knight. In Bucuresti a fost prezent in toamna anului 2012, ca opening act pentru Zeds Dead, iar anul acesta va ajunge in premiera si in B’ESTFEST Park.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.

Fanii B’ESTFEST au sansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale editiei 2012 in documentarul disponibil pe canalul de Youtube: BestfestTV. Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp se gasesc pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Lasă un răspuns