Custom Resita 2019 sună așa:

18:00 – ADAM`S NEST
19:05 – MULTIVERSE
20:10 – THE ROAD BAND & DEAN BOWMAN
21:30 – UDO
23:20 – EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA
00:40 – BYRON
02:00 – ALEX CALANCEA & LUPII

“Mă simt eu pentru prima dată după mult timp. Sunteți minunați. Aveți un vibe foarte bun.”
JOHN NEWMAN la Custom Resita 2019!

Super parada moto de la #CustomResita2019, organizată de prietenii de laTRUST MC Resita.

😎 WOW…ce mai adunare! Super parada moto de la #CustomResita2019, organizată de prietenii de la TRUST MC Resita.🙌 Mulțumim bikerilor care au participat și au scos la plimbare o părticică din povestea noastră.

Geplaatst door Custom Resita Festival op Zaterdag 6 juli 2019

Oamenii au început să vină în poiana de la Stemă, aici unde au început să urce pe scenă Dimitri`s Bats şi Baby Elvis. Cei care iubesc rock-ul îi aşteaptă cu sufletul la gură pe artiştii de la The Massive Wagons. Cireaşa de pe tor va fi chiar John Newman, cel care de altfel va încheia cea de a doua seară a festivalului CUSTOM Reşiţa 2019. Mai aveţi timp să ajungeţi!

Festivalul Custom Reşiţa, a ajuns la cea de-a doua ediţie. Vor fi trei zile pline cu multă voie bună şi muzică rock de calitate.

Din discuțiile purtate cu organizatorii a reieșit că se așteaptă câteva mii de oameni în cele trei zile de festival, însă nimeni nu a putut oferi o cifra exactă. Ceea ce am aflat a fost, însă, că niciuna dintre trupele mari nu au avut nicio pretenție ieșită din comun, cu toții mulțumindu-se cu sucuri sau apa rece și alte lucruri obișnuite. Singura cerință a fost aceea ca pe scena sa existe un recipient cu gheata pentru a se putea hidrata corespunzător, temându-se probabil de temperaturile de afară.


Festivalul Custom Reșița are loc de vineri, 5 iulie şi până duminică, 7 iulie, în Poiana Golului din Reșița, județul Caraș-Severin. Peste 20 de trupe din Europa, Marea Britanie, dar şi din Statele Unite ale Americii vor cânta chiar în mijlocul naturii. Reşiţa va fi în cele trei zile capitala rock-ului, pe scenă vor urca nume consacrate, precum: The Rasmus, Udo, Doro sau Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra. Spectacolele încep la ora 18.00 şi se încheie târziu în noapte.

Custom Reșița e emoție pură. E renașterea din propria cenușă a unui oraș care a fost etalon al industriei românești; e fostul oraș industrial cu împrejurimi spectaculoase, care dorește să-și revendice locul printre orașele de interes turistic ale României. Reșița are cel mai mare potențial turistic al României, în momentul de față, cu o zonă a munților Banatului prea puțin exploatată din acest punct de vedere.

Festivalul e o reacție directă a celor care înțeleg că moștenirea industrială poate fi combinată cu speranța pentru un viitor frumos – o reconversie de la industrie la artă printr-un festival construit în jurul celui mai complet și complex gen muzical care există: rock-ul. De la rock-ul clasic pe care tinerii anilor `80 îl ascultau în grupuri de prieteni, ascunși în apartamentele comuniste, până la rock-ul progresiv al zilei de azi, care reprezintă exprimarea unei libertăți câștigate cu greu, trecând prin alternativ sau etno rock – pe toate le vom vedea între 5 și 7 iulie, în Poiana Golului care veghează peste Reșița.

Custom Reșița va fi o revelație într-un spațiu care va aduce aproape comunități, oameni diferiți, multă muzică și ateliere pentru copii și adulți care vor să scape pentru un weekend de problemele zilnice. Va fi mai mult decât un eveniment – va fi o stare de spirit în care vechiul și noul se vor îmbina armonios, demonstrând că faliile între generații nu trebuie să existe, anunţă organizatorii pe site-ul evenimentului, Primăria Reşiţa şi GNB Agency.

Bilete se mai pot procura de pe iabilet.roambilet.ro şi myticket.ro. Preţul unui abonament valabil pentru cele trei zile este 250 de lei, însă au fost puse la vânzare şi bilete de o zi la prețul de 100 lei.

About Post Author

Lasă un răspuns