PROCONSUL: POVESTEA NOASTRA, LA SALA POLIVALENTA!

   Proconsul a ajuns la varsta muzicala la care isi permite sa spuna „Povestea noastra” pe scena Salii Polivalenta.

   Pe 10 martie, Bogdan Marin (Bodo), Dragos Dinca, Robert Traian Ursache, Robert Anghelescu, Valentin Petricenco isi vor deschide in fata publicului „Cerul” existentei lor de 17 ani.

    Aventura numita Proconsul a inceput din pura pasiune pentru muzica.

    La inceput, membrii s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 pana in 1998, Suedia). Din 1999 au ales sa isi schimbe numele in Proconsul.

    Au lansat maxi-single-ul de succes “De la rusi” si au inceput sa compuna primele piese originale.

  In 2002, albumul “Mi-ai luat inima” se transforma in album de aur, datorita celor peste 50.000 unitati vandute.

   Multe premii si distinctii, precum „Cel mai bun grup al anului”, „Cea mai buna piesa a anului”, „Cea mai buna voce masculina a anului”, completeaza palmaresul trupei. Insa, cel mai pretios trofeu dintre toate este dragostea aratata de fanii lor in toti acesti ani, fani al caror numar este in continua crestere si a caror varsta se situeaza intre 17-60 de ani.

    In 2011, Proconsul considera ca ar trebui sa adune pe un disc cele mai indragite si difuzate cantece.

   Pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a României, trupa a lansat, la Sala Palatului, albumul “Best of Proconsul”, cu o productie care a ilustrat cei 12 ani de activitate concertistica, dar si 12 ani din vietile personale ale membrilor formatiei.

    In 2016, Bogdan Marin (Bodo), Dragos Dinca, Robert Traian Ursache, Robert Anghelescu, Valentin Petricenco se vor prezenta la Sala Polivalenta, de la ora 20:00, cu „Povestea noastra” pentru a sarbatori, alaturi de public si de prieteni, cei 17 ani de Proconsul.

   Vom reveni cu numele prietenilor invitati sa cante alaturi de „proconsuli” pe 10 martie, la Sala Polivalenta.

   Anul 2015 a fost un an bogat, cu multe proiecte frumoase, cu numeroase evenimente si aparitii la posturile tv si radio.

   In luna februarie, a fost relansata piesa Barosanu’, iar in aprilie s-a lansat piesa (cu videoclip) “Aici cu mine”, realizata in colaborare cu Andra si cu Stefan Banica Jr.

   In luna august, s-a dat startul campaniei UnOmMaiBun, prin care s-a dorit o schimbare a mediului in care traim. In luna octombrie 2015 a fost lansata melodia “Un Om Mai Bun” si a fost filmat clipul piesei, avandu-l in rolul principal pe Dragos Bucur.

   Anul 2015 s-a incheiat frumos, o data cu lansarea, alaturi de Connect-R, Raluka si Rucsy (Blaxy Girls), a colindului “Lumina de Craciun”. Povestea continua…

 Bilete la: http://www.eventim.ro/ro/bilete/proconsul-povestea-noastra-bucuresti-sala-polivalenta-855116/performance.html

About Post Author

Lasă un răspuns