Trupa Holograf a fost nevoita sa isi amane, pentru o scurta perioada, cele doua concerte "Cat de departe" care urmau sa aiba loc pe 22 si 23 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti.Concertele vor fi reprogramate pentru inceputul anului viitor, urmand ca zilele stabilite sa fie anuntate in curand, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de MediaPro Music.

Potrivit comunicatului, aceasta decizie a fost luata in urma unor probleme de sanatate ale solistului trupei, Dan Bittman, probleme care au fost rezolvate. Perioada de refacere este insa mai mare decat timpul ramas pana la concerte.

"Le multumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de sustinere, insa nu este vorba de ceva foarte grav, iar problema s-a rezolvat cu succes. Ce-i drept, aceasta mica pauza o programasem dupa cele doua concerte de la Sala Palatului, insa planurile nu se potrivesc intotdeauna", a declarat Dan Bittman zambind.

Persoanele care au achizitionat bilete la spectacole pot sa le pastreze pentru data la care vor fi reprogramate concertele.

 

Cititi mai mult pe : http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/234001/holograf-amana-concerte-din-cauza-unor-probleme-de-sanatate-ale-lui-bittman.html

Sursa : http://www.9am.ro

 

 

Lasă un răspuns