Într-un context alarmant pentru întreaga planetă, dorim să ne exprimăm susținerea pentru eforturile care se fac la această oră în țară pentru a limita efectul pe care îl poate avea virusul COVID 19 și totodată, subliniem importanța respectării măsurilor de prevenție.

Sperăm ca după săptămâni de eforturi și sacrificii, diMANSIONS Hit Music Festival să fie primul mare eveniment al verii și să ne bucurăm împreună de reușita noastră, a tuturor, de a depăși acest moment greu.

Din acest motiv, echipa de organizare, deși supusă unor dificultăți fără precedent, va continua munca extraordinară de pregătire pentru cea mai așteptată petrecere din inima țării. Monitorizăm cu atenție evenimentele, ținem legătura permanent cu toți artiștii și partenerii noștri și evaluăm constant care sunt cele mai bune soluții în beneficiul publicului nostru.

Cum ne puteți ajuta?

Urmați cu sfințenie regulile de igienă și prevenție transmise de către autorități, păstrați-vă calmul, isteria poate provoca pagube mult mai mari decât virusul în sine. Este fundamental ca în iunie să ne vedem sănătoși.

Cumpărați în continuare abonamente. Înțelegând situația actuală și grijile pe care fanii noștri le au în acest moment, renunțăm să scumpim la 15 martie abonamentele, așa cum era estimat inițial. Ținem să menționăm că dorința și speranța noastră este ca festivalul să se desfășoare la data inițial programată. Cazul extrem va fi acela al amânării, și nu al anulării festivalului. Nu există în acest moment niciun risc de a vă pierde banii investiți în abonamente. Un abonament achiziționat acum poate reprezenta un sprijin important pentru ca pregătirile să continue în cele mai bune condiții.

„Avem încredere că oamenii înțeleg gravitatea situației și vor face toate eforturile pentru a

se adapta regulilor de prevenție. Sperăm, deci, ca situația să se îmbunătățească în curând și

să putem să confirmăm data de desfășurare miilor de oameni care și-au luat sau intenționau

să își ia un abonament la festival. Sănătatea și siguranța publicului sunt prioritare, iar acesta

va fi principiul care va guverna toate alegerile noastre viitoare privind festivalul”, a declarat

Daniel Santa, reprezentantul organizatorilor diMANSIONS – Hit Music Festival.

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul hiturilor așteaptă nostalgicii îndrăgostiți de muzica anilor `80, `90 şi 2000, pe domeniul Castelului Miko din Olteni, Covasna cu un lineup spectaculos, ce îi include pe GIPSY KINGS, BONEY M, CC CATCH, HERMES HOUSE BAND, REAL McCOY și mulți alții.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de festival, urmăriți paginile de Facebook (@dimansions) – diMANSIONS Hit Music Festival și Instagram (di.mansions), precum și site-ul oficial, https://www.dimansions.ro/.

About Post Author

Lasă un răspuns