Prinţul Harry al Marii Britanii a vizitat studiourile Abbey Road, vineri, pentru a se întâlni cu Jon Bon Jovi şi membri ai Invictus Games Choir, acesta fiind unul dintre ultimele sale angajamente ca membru senior al familiei regale, relatează Reuters.

Harry şi Jon Bon Jovi au vorbit pe scurt în afara clădirii din nordul Londrei unde formaţia The Beatles a înregistrat 11 dintre cele 13 albume ale sale.

Un videoclip în care cei doi apar purtând căşti, cu Jon Bon Jovi repetând la chitară, înainte de a începe să cânte, a fost publicat pe contul de Instagram Sussex Royal.

Harry şi Meghan Markle au anunţat în ianuarie că se retrag din poziţia de membrii seniori ai familiei regale, că vor petrece mai mult timp în America de Nord cu scopul de a deveni independenţi din punct de vedere financiar.

Invictus Games Choir, care înregistrează un cântec în scop caritabil, este format din militari răniţi.

Veniturile rezultate din vânzarea discului vor fi donate fundaţiei care sprijină Invictus Games, un eveniment sportiv dedicat veteranilor bolnavi şi răniţi din întreaga lume, care este una dintre cauzele favorite ale lui Harry.

Cântecul, numit „Unbroken”, a fost creat de Jon Bon Jovi pentru a atrage atenţia asupra militarilor veterani care trăiesc cu tulburarea de stres posttraumatic.

Părinţii cântăreţului au fost ambii în marina americană, în timp ce Harry a servit în armata britanică înainte de a-şi asuma sarcinile regale cu normă întreagă.

About Post Author

Lasă un răspuns