""


Prinţul Albert de Monaco versus Prinţul William

Nunta celui care conduce principatul de pe Coasta de Azur ar putea eclipsa căsătoria PrinÅ£ului William cu Kate Middleton. E drept că vorbim de un regat cu mult mai mic decât cel al Marii Brtianii, dar familia Grimaldi, care stăpâneÅŸte peste Monaco de mai bine de 800 de ani, a scris pagini importante din istoria evenimentelor mondene de prim rang din Europa.

Nunta lui Albert cu Charlene Wittstock, care va avea loc la sfârÅŸitul acestei săptămâni, va fi una pe măsură, extravagantă. OaspeÅ£ii ÅŸi-au acostat deja iahturile în port ÅŸi au început să ciocnească paharele de ÅŸampanie Cristal, scrie Daily Mail. Iar pe aeroportul din Nisa deja nu mai e loc de rezervat pentru aterizarea avioanelor private.

În plus, nunta va fi una ca-n poveÅŸti, întinsă pe trei zile. Astfel, evenimentul în serial va debuta joi, cu un concert al formaÅ£iei The Eagles, urmat de un cocktail party la care vor participa invitaÅ£i aleÅŸi, precum Karl Lagerfeld, Giorgio Armani, Richard Branson ÅŸi mulÅ£i alÅ£i oaspeÅ£i cu sânge albastru. Vineri va urma ceremonia civilă de la primărie, cu alte două concerte seara. Sâmbătă la prânz se va desfăşura ceremonia religioasă la palatul de secol XIII al familiei Grimaldi  (unde Charlene va purta o rochie creată de Armani) – ziua încheindu-se cu cina ÅŸi balul. Åži vorbim de mâncare pregătită de marele Alain Ducasse ÅŸi echipa sa ÅŸi de ÅŸampanie Perrier-Jouet. Dacă rigorii ÅŸi conservatorismului englezeÅŸti marca Windsor i se vor opune pasiunea pentru glamour marca Grimaldi, ÅŸtim cine vor fi câÅŸtigătorii.


Lasă un răspuns