Hammerfall si Gentelman urca pe scena pe 28 august

"Suedezii de la Hammerfall au in spate aproape doua decenii de power metal, iar succesul a venit inca de la aparitia primului album, in 1993, cu titlul «Glory to the Brave». De atunci, chitaristul Oscar Dronjak, vocalistul Joacim Cans si trupa lor aduc exploziva energie nordica la fiecare concert", se arata intr-un comunicat trimis de organizatorii Tuborg Green Fest Peninsula

""

 

Pentru fanii muzicii trance, in 26 august, va mixa Markus Schulz, numarul 8 in lume, potrivit DJ MAG top 100 DJ’s, afirma organizatorii festivalului.

 

""

 

Ks Choice, pentru prima data in Romania

 

Si pentru ca la Tuborg Green Fest Peninsula intotdeauna isi are loc rock-ul de calitate, din Belgia vor veni, pentru prima data in Romania, cei de la K’s Choice.

Vocea ragusita si enigmatica a Sarei Bettens va rasuna la Targu Mures in 25 august, cu hituri precum "Not an Addict" sau "Believe", melodii care au facut furori la final de secol trecut. 

 

""

 

Detalii despre festival

 

Tuborg Green Fest Peninsula are loc intre 25 si 28 august, la Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Muresului.

 

* Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula au fost puse in vanzare in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro.

Pretul unui abonament achizitionat pana in 24 august este de 199 de lei, iar la fata locului – 240 de lei. Un bilet de o zi costa 80 de lei, daca este achizitionat pana in 24 august, iar la fata locului el are valoare de 100 de lei.

Pana in 15 iulie, fanii Tuborg Green Fest Peninsula pot beneficia de Early Bird Promotion, platind pentru patru zile de festival 179 de lei.

Elevii care anul acesta participa la examenul de bacalaureat – si pot dovedi acest lucru cu actul de identitate si carnetul de elev – vor putea cumpara abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula cu o reducere de 33%, adica la doar 159 de lei, in perioada 15 iunie – 15 iulie!

Posesorii de Studcard pot obtine, pana in 19 august, abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula la pretul de 169 de lei, beneficiind de o reducere de 30%.

 

 

Sursa:9AM


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns