Se numeÅŸte Harper Seven Beckham, e micuţă, fragilă ÅŸi tăticul ei o iubeÅŸte nespus. Este vorba despre nimeni alta decât prima fiică a familiei Beckham care a venit pe lume pe 10 iulie într-un spital din Los Angeles.

Harper a cântărit la naÈ™tere 3,46 kilograme È™i s-a născut la spitalul Cedars-Sinai Medical Center ÅŸi astăzi mama sa a publicat pe contul de Twitter prima fotografie cu micuÅ£a în braÅ£ele tatălui său. "FetiÅ£a tatii", a comentat Victoria instantaneul cu pricina.
""
David a povestit în urmă cu o zi de ce fetiÅ£a sa se numeÅŸte Harper Seven. "Ne gândim mult la numele copiilor noÅŸtri, iar Harper este unul care ne place de mult timp, din mai multe motive. Unul dintre motive e că Harper este un nume englezesc vechi, iar altul este că Harper Lee a scris cartea preferată a Victoriei, Harper Lee – ‘Să ucizi o pasăre cântătoare’", a punctat fotbalistul.
""
Åži băieÅ£ii familiei sunt încântaÅ£i că au o surioară. "Brooklyn, Romeo ÅŸi Cruz sunt foarte încântaÅ£i că au o surioară în familie”, a declarat în urmă cu câteva zile Jo Milloy, purtătorul de cuvânt al familiei Beckham.
Sursa: libertatea.ro
 About Post Author

Lasă un răspuns