Cel mai asteptat moment, GALA DE DECERNARE A PREMIILOR ONLINE RADAR DE MEDIA  va avea loc joi, 25 aprilie 2013, ora 19 la Ambasad’Or Events din Otopeni. 

Dupa doua luni de votare, cititorii RADAR DE MEDIA au desemnat cei 20 de castigatori care vor fi premiati in cadrul Galei de Decernare a Premiilor Online Radar de Media . 

Dintre toti acestia unul va castiga MARELE PREMIU AL GALEI care va fi desemnat tot de voturile cititorilor, live in cadrul Galei, campanie de votare se va inchiea in seara zilei de 25 aprilie, imediat dupa decernarea trofeelor. 

Evenimentul va fi prezentat de Cosmina Pasarin, iar pe scena vor urca Bedda Band, Tasha, Catalin Josan, Jimmy Dub si Anca Pop.

Voteaza aici pentru desemnarea Marelui Premiu al Galei

Premiile Online Radar de Media sunt la cea de-a patra editie si sunt singurlele premii care se acorda industriei mass media de catre cititorii din mediul online, rezultatele voturilor fiind la vedere.

Anul acesta concursul a debutat in luna februarie cu prima faza “Selectia Nationala” unde cititori au avut posibilitatea sa propuna nominalizari la cele 20 de categorii participante impartite in patru domenii: televiziune, radio, presa scrisa & online si showbiz. Dupa doua saptamani primele 10 nominalizari clasate in functie de nurmarul de voturi au mers in marea finala. Dupa inchiderea poll-urilor de vot primul clasat a fost desemnat castigator.

Lasă un răspuns