Trupele clasate pe primele patru poziţii la concursul din cadrul Festivalului POSADA vor fi premiate cu vouchere, în valoare totală de 2000 de euro, oferite de M&C Musical Instruments Distributor. Acestea vor putea fi utilizate pentru achiziţia de instrumente sau accesorii muzicale.

 

Premiile acordate vor fi următoarele:

 

Marele premiu – voucher în valoare de 1000 euro

Locul 1 – voucher în valoare de 600 euro

Locul 2 – voucher în valoare de 300 euro

Locul 3 – voucher în valoare de 100 euro

 

Reprezentantul M&C Musical Instruments Distributor, domnul Călin Ilie, vechi prieten şi susţinător al festivalului, declară: „suntem onoraţi să susţinem un eveniment de tradiţie precum Festivalul Posada şi să venim în sprijinul tinerilor muzicieni.

 

În 2012, Festivalul de la Posada se va bucura, în premieră şi de participare internaţională dar, îşi va păstra şi statutul de festival concurs, regulamentul fiind disponibil aiciÎnscrierile continuă până pe 10 august. Materialele specificate în regulament sunt aşteptate pe adresa de mail: posadarock2012@gmail.com

 

Ava Inferi este primul invitat de peste hotare al Festivalului Posada 2012. Trupa portugheză va reveni în România, în formula: Rune Eriksen (chitară), Carmen Susana Simoes (voce), Joana Messias (bas), Andre Sobral (chitară) Sasha Horn (tobe) şi va susţine un recital, în seara de 8 septembrie.

 

Ediţia din acest an va avea loc pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei ce găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită, pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

 

Biletele se găsesc în magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti sau online pe: Eventim şi My Ticket. Preţul unui bilet de o zi va fi de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival va costa 40 lei.

 

Biletele se vând şi online, în format electronic pe www.rezervariclub.ro. Plăteşti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete şi primeşti un cod unic cu care te prezinţi la intrare în ziua concertului, alături de prietenii tăi. 

 

Festivalul Posada este organizat de Primăria Municipiului Câmpulung, în parteneriat cu Asociaţia Ost Cultural Events şi Cavalleria Events.

 
Festivalul Posada a debutat în 1986 şi se desfăşura anual, timp de 3 zile în septembrie, la Teatrul de Vară al Casei de cultură "Tudor Muşatescu" din Câmpulung. A fost apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock underground din România“ (Dicţionarul Rock Pop Folk – Humanitas, Bucuresti, Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, 1999). 

Lasă un răspuns