Teatrul Metropolis aduce pe aceeasi scena doua generatii fata in fata – actori tineri alaturi de cei consacrati – care dau viata textelor a doi autori contemporani importanti, recunoscuti pentru dramaturgie si scenariile de film: Radu F. Alexandru, premiat pentru cea mai buna piesa a anului 2010 (Love Stories) si Aleksandr Ghelman, un autor apreciat de regizorii din intreaga lume si jucat pe marile scene, atat de peste hotare cat si din tara.

Asadar, Teatrul Metropolis invita publicul la premierele lunii octombrie, pentru a fi martorii a doua povesti de dragoste emotionante si imprevizibile:

Premiera spectacolului ”Love Stories”, de Radu F. Alexandru, in regia Claudiei Goga, va avea loc  marti, 11 octombrie, la ora 19:00, avand in distributie pe Maia MORGENSTERN, Mircea RUSU, Alexandru PAVEL, Diana CAVALLIOTI. Spectacolul este realizat cu participarea lui Emil Hurezeanu.

Cea de-a doua premiera pe scena Metropolis este programata pentru joi, 13 si vineri, 14 octombrie, la ora 19:00, cu spectacolul „Doi pe o banca” de Aleksandr Ghelman, in regia lui Emanuel Parvu, un spectacol care uneste, pentru prima oara, pe aceeasi scena doi actori indragiti: Adela Popescu si Mihai Bendeac.

Sursa: HotNews.ro

 

 

Lasă un răspuns