Miss Mary este o puştoaică de doar 15 ani care a început să cânte încă dinainte de a vorbi. Părinţii au încurajat-o întotdeauna şi în acest sens tânăra a urmat diverse cursuri şi ore de canto pentru a-şi îmbunătăţi vocea, astfel a ajuns ca la vârsta de numai 15 ani să aibă o tehnică vocală foarte avansată şi să poată interpreta melodii care necesită o voce puternică şi bine lucrată.

Melodia de debut “Don’t Love Me” este compusa într-un stil pop pur, fiind o piesă încărcată de emoţii şi sentimente transpuse în versuri, scrise chiar de interpretă.

Toţi cei care au ascultat piesa au fost plăcut impresionaţi, afirmând ca atat infatisarea, stilul vestimentar cat si timbrul vocal al Mariei ii duce cu gandul la Miley Cyrus. Dacă Miss Mary va fi sau nu noua Miley Cyrus rămâne de văzut! Cert este faptul ca Miss Mary are toate atuurile pentru a-şi construi o carieră de success în muzică: este tânără, frumoasă şi are o voce ce te face să-ţi doresti să-i mai asculţi încă o dată piesele!Lasă un răspuns