Fostul membru Oasis Liam Gallagher vrea să facă un film despre formația care l-a făcut celebru, scenariul peliculei urmând să prezinte povestea trupei în cronologie inversă, de la destrămarea din 2009 şi până la momentul când a fost înființată, relatează tabloidul The Sun.

 

"Aș începe cu întâmplarea de la Paris. Nu aș vrea ca filmul să se încheie cu un asemenea eșec", spune Gallagher, făcând referire la cearta dintre el și fratele său Noel, care a dus la destrămarea trupei.

 

După despărţirea de fratele său, Liam a înființat, împreună cu ceilalţi membri Oasis, o nouă formație, numită Beady Eye. Noel Gallagher şi-a continuat cariera în formulă solo, lansând de curând materialul discografic "Noel Gallagher’s High Flying Birds".

 

Veritabilă instituţie în Marea Britanie, Oasis a fost, alături de Blur, unul dintre grupurile majore rezultate în urma valului de britpop din anii ’90. Grupul a lansat şapte albume, printre care antologicele "Definitely Maybe" şi "(What’s the story) Morning Glory?". Până în iunie 2009, Oasis vânduse 50 de milioane de albume în întreaga lume.

 

sursa: NewsIn

Lasă un răspuns