Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a anunţat, miercuri, că atacantul brazilian Wesley Lopes da Silva va fi transferat la gruparea Al Hilal din Arabia Saudită, precizând că acestuia i s-a oferit un salariu "fabulos".
 "Normal ar trebui să îi dai salariul pe care îl ia acolo ca să îl ţii, şi e imposibil să faci asta. Despre Al Hilal e vorba. E un sport, un joc, sunt ferm convins că n-ar mai juca şi n-ar mai avea niciun chef dacă l-aş ţine cu forţa la Vaslui. Am avut o discuţie cu el destul de lungă. El a avut un comportament de excepţie la Vaslui, vă daţi seama că îmi vine greu să îl refuz. Nu ştiu cine ar putea să îl refuze", a spus Porumboiu la televiziunea Sport.ro.

Oficialul vasluian susţine că suma de transfer nu este mare, însă salariul jucătorului este "fabulos". "Pentru fotbalul românesc e o sumă indecentă, ba nu, pentru fotbalul european. Aşa salariu o să aibă. Nu pot comenta dacă e 2 milioane de euro, nu pot să spun suma de transfer pentru că nu e cine ştie ce. Dar oferta pe care a primit-o jucătorul e fabuloasă. N-ai cum să te opui plecării lui", a explicat Adrian Porumboiu.

În vârstă de 31 de ani, Wesley a fost achiziţionat de FC Vaslui în anul 2008. În cariera sa el a mai evoluat la formaţiile Ponte Preta, Fortaleza, Penafiel, Alaves, Vitoria, Grasshopper, Pacos Ferreira şi Leixoes.

 

 

Sursa : www.mediafax.ro

Lasă un răspuns