"Poftiţi

Poftiţi la volei şi fete frumoase!

 

În perioada 6-10 iulie, la Mamaia, are loc Campionatul European de Volei de Plaja CEV Satellite ConstanÅ£a 2011. CompetiÅ£ia care va avea loc pe Plaja Cazino din Mamaia este dotată cu premii în valoare totala de 15.000 de Euro, iar punctele obÅ£inute contează în clasamentele internaÅ£ionale.

 La evenimentul organizat de FederaÅ£ia Română de Volei ÅŸi DirecÅ£ia de Sport ConstanÅ£a în colaborare cu FOR Sport, participă 54 de echipe de sportivi din 21 de ţări, la feminin ÅŸi masculin.

Evenimentul va fi transmis în direct la DIGI Sport, iar revistele Click! Sănătate ÅŸi OK! sunt parteneri media. Intrarea publicului este liberă.

Programul Competiţiei
Miercuri, 6 Iulie 2011 – Country Quota Play-Off si (masculin ÅŸi feminin)
Joi, 7 Iulie 2011 – Turneu de calificări (masculin ÅŸi feminin)
Vineri, 8 Iulie 2011 – Tabloul principal (masculin ÅŸi feminin)
Sambata, 9 Iulie 2011 – Tabloul principal (masculin ÅŸi feminin)
Duminica, 10 Iulie 2011 – Semifinale / Finale (masculin ÅŸi feminin)

Pe tabloul principal masculin de opt  sunt deja calificate trei perechi autohtone: Lelea Cătălin/Emanuel Lung, MehedinÅ£eanu Bogdan/Iulian Bala ÅŸi Marius Maskovits/Petru Abrudan. Lor li s-ar putea alătura ÅŸi alÅ£i români din faza calificărilor. Principalii  favoriÅ£i sunt ucrainenii Mykola Babich ÅŸi Oleksandr Ioisher.

La feminin, pe tabloul principal sunt prezente două perechi româneÅŸti: Alexandru Irina/Manole Suzana ÅŸi OpriÅŸan Nicoleta/Marina Cojocaru.

"Anul trecut, la prima ediÅ£ie, România ÅŸi ConstanÅ£a au trecut cu brio examenul ÅŸi sunt sigur că organizatorii vor asigura anul acesta participanÅ£ilor ÅŸi fanilor un show splendid ÅŸi câteva zile superbe de acÅ£iune", a declarat preÅŸedintele ConferederaÅ£iei Europene de Volei, André Meyer.

Turneul de la Mamaia este dintre cele opt concursuri challenger ÅŸi satelit organizate în acest sezon de federaÅ£ia europeană. La acestea se mai adaugă două turnee Masters (în Serbia ÅŸi Polonia, cu premii de 50.000 euro, respectiv 100.000 de euro).

Echipele care vor obÅ£ine cel mai bun punctaj din aceste 10 concursuri vor participa în perioada 9-14 august la Kristiansand (Norvegia) la marae finală a sezonului, unde premiile totale ajung la 200.000 de euro

 

 

sursa: click


Lasă un răspuns