""

Poţi deveni vedetă ca Angelina Jolie! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

30 de tinere actriÅ£e participă în această perioadă la castingul pentru primul film cu efecte speciale 3D, al cărui acÅ£iune se va desfăşura într-un BucureÅŸti transformat total pe calculator.

Filmările, programate în vara aceasta, vor consemna o altă premieră: se va lucra simultan la doua versiuni de film: atât în română, cât ÅŸi în engleză, pentru a putea intra cu filmul pe pieÅ£e diferite.

"Subiectul filmului, o femeie care vrea să devina criminal profesionist, promite o ocazie rară pentru cea care va reuÅŸi să devină personajul principal, declară Kiki Vasilescu, regizorul filmului. Căutăm o actriţă cu alură sportivă, dar care să-ÅŸi poată păstra feminitatea în timp ce interpretează o secvenţă în care ucide".

Castingul se desfăşoară chiar în aceste săptămâni în BucureÅŸti, iar progrămările se fac online, pe site-ul casei de producÅ£ie: www.EastMovies.ro.

DeÅŸi promite un film spectaculos plin de efecte speciale, regizorul vorbeÅŸte de un buget foarte mic ÅŸi de surse de finanÅ£are private, lucru puÅ£in obiÅŸnuit în peisajul cinematografic românesc.

Kiki Vasilescu a pus în acest an bazele casei independente de producÅ£ie EastMovies.ro ÅŸi îÅŸi propune să realizeze un film de acÅ£iune remunerat după standarde Hollywoodiene.

Drept consecinţă, actorii nu vor beneficia de o remuneraÅ£ie spectaculoasă, însă li se oferă o formă de participare la profiturile generate de film, după aceeaÅŸi metodă de lucru utilizată de producÅ£iile independente din SUA.

 

sursa: mediafax


Lasă un răspuns