PiraÅ£ii din Caraibe intră Pe ape ÅŸi mai tulburi pe marile ecrane din cinematografele din lume, ducând aventura la nivel global. Începând de astăzi, 19 mai 2011, în avanpremieră, cel mai aÅŸteptat film al anului aduce ÅŸi în faÅ£a publicului din România o distribuÅ£ie internaÅ£ională de excepÅ£ie care îi include pe Johnny Depp, Penelope Cruz, Ian McShane, ÅŸi Geoffrey Rush. Într-un mix ce va captiva întreaga lume, PiraÅ£ii din Caraibe: Pe ape ÅŸi mai tulburi surprind audienÅ£a prin distracÅ£ia, aventura ÅŸi umorul prezentate în Disney Digital 3D™ ÅŸi IMAX 3D.

PiraÅ£ii din Caraibe: Pe ape ÅŸi mai tulburi a fost filmat în 3D, fiind unul dintre primele mari filme de aventură filmate în 3D în locaÅ£ii reale, fără a avea un fundal de studio în spate. Aventura promite să nu dezamăgească fanii, urmărind cursul primelor trei filme de succes ÅŸi înfăţiÅŸând aventuri ce te vor Å£ine cu siguraţă cu sufletul la gură. Vei întâlni personaje vechi, dar ÅŸi personaje noi, pline de umor, peisaje uimitoare ÅŸi locaÅ£ii mistice.

Jerry Bruckheimer, Rob Marshall, Ted Elliott ÅŸi Terry Rossio au ÅŸtiut că Jack Sparrow trebuia să rămână acelaÅŸi Căpitan Jack Sparrow. "Johnny a fost foarte util în crearea filmului: de la firul narativ la construcÅ£ia personajului, decoruri, teme ÅŸi, bineînÅ£eles, dialoguri. Nu am fi avut acest scenariu fără Depp. CunoaÅŸte personajul lui Jack Sparrow atât de bine încât vrei să asculÅ£i orice instinct al lui, orice idee, mică sau mare. Eu îmi imaginez personajul Jack Sparrow, dar Johnny îl trăieÅŸte, spune Terry Rossio.

Nu sunt mulÅ£i actori care să se gândească că ar merge mână în mână cu Johnny Depp în rolul lui Jack Sparrow, iar pentru asta producătorii au avut nevoie de o actriţă care întruchipează foarte multe caracteristici: umor, sex appeal, putere, frumuseÅ£e ÅŸi pasiune. Au trebuit să se gândească la cineva care are această combinaÅ£ie unică de calităţi – aÅŸa a apărut numele lui Penelope Cruz în rolul Angelicăi.

Pe lângă distribuÅ£ia de excepÅ£ie, filmul beneficiază de o coloană sonoră extraordinară, prezentă pe tot parcursul filmului. Orchestrată de Hans Zimmer, câÅŸtigător al Oscarului pentru cea mai bună coloană sonoră în 1995 pentru Lion King ÅŸi nominalizat de alte 7 ori la premiile Academiei Americane, acest film l-a reunit la aceeaÅŸi masă cu celebrul duet mexican de chitară, Rodrigo y Gabriela.

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns