Să scapi cu viaţă dintr-un accident aviatic poate fi catalogat miracol divin! Fostul pilot militar Victor Huci a câÅŸtigat pariul cu soarta, ieri, alegându-se cu fracturi ÅŸi arsuri după ce s-a prăbuÅŸit cu avionul de la câteva sute de metri altitudine, în apropierea unui aerodrom privat din Prahova. Probleme sale, însă, abia au început, întrucât cheltuielile din spita depăşesc posibilităţile familiei.

 

""

 

 

Neprevăzutul este unul din lucrurile pe care fiecare pilot de carieră îl acceptă, fiind conÅŸtient că după fiecare decolare viaÅ£a sa atârnă de un fir de aţă. După o viaţă întreagă petrecută la manÅŸa puternicelor avioane militare, după ce a zburat în Angola pentru a-i învăţa zborul pe africani, Victor Huci a trecut, la limită, printr-o cumpănă a vieÅ£ii, ieri. Avionul ultrauÅŸor în care se afla s-a prăbuÅŸit, ieri, în apropierea unui aerodrom privat, din judeÅ£ul Prahova. Pilotul Mircea Toader a căzut pradă flăcărilor, nemaiputând fi salvat. Cu ultimele puteri, Victori Huci a reuÅŸit să-ÅŸi târască trupul aproape strivit prin foc. A fost găsit la cinci metri de epava avionului cu arsuri pe o suprafaţă mare a corpului. După ce a fost resuscitat de medicii de la Ambulanţă, Victor a fost  transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, din BucureÅŸti. A fost supus mai multor intervenÅ£ii. A fost, în final stabilizat.

Până aici putem spune că Huci e un om norocos. GreÅŸit! După ce a câÅŸtigat lupta cu moartea, Victor Huci începe lupta cu viaÅ£a. Fostului pilot militar i-au fost prescrise medicamente în valoare de 3.000 de lei, o sumă imposibil de achitat de familia acestuia.

DeÅŸi trăim vremuri grele, oricare dintre noi are posibilitatea de a ajuta un om remarcabil. O poate face printr-o donaÅ£ie, indiferent de sumă, în contul bancar

RO45BPOS70500898000RON01, titular Eduard Huci

 

Sursa: Libertatea.ro

 


Lasă un răspuns