PiÅ£urcă este noul antrenor al naÅ£ionalei României

După aproximativ trei ore de discuÅ£ii cu Mircea Sandu, Victor PiÅ£urcă a spus că s-a înÅ£eles cu preÅŸedintele FRF pentru a prelua naÅ£ionala.

"416764

Antrenorul Victor PiÅ£urcă a declarat, marÅ£i, după întâlnirea cu preÅŸedintele FRF Mircea Sandu că "în principiu" a acceptat funcÅ£ia de selecÅ£ioner al echipei naÅ£ioanale ÅŸi că urmează ca miercuri să finalizeze discuÅ£iile.

"Am avut o discuÅ£ie cu preÅŸedintele ÅŸi în general lucrurile sunt în regulă. Mâine dimineaţă, vom mai avea o nouă întâlnire ca să finalizăm discuÅ£iile de astăzi. În principiu am acceptat. Nu a fost grea această decizie, pentru că mi-am dorit să revin la echipa naÅ£ională", a declarat PiÅ£urcă la ieÅŸirea de la Casa Fotbalului.

Luni, preÅŸedintele FRF, Mircea Sandu, declarase că, în urma refuzului lui Gheorghe Hagi, federaÅ£ia va începe negocierile cu Victor PiÅ£urcă pentru preluarea postului de selecÅ£ioner.

PiÅ£urcă îl va înlocui la prima reprezentativă pe Răzvan Lucescu, care a renunÅ£at la funcÅ£ie, la 4 iunie, după meciul România – Bosnia-HerÅ£egovina, scor 3-0, din preliminariile Euro-2012.

sursa: cancan

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns