Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta dirijorului Peter Guth, sustine in aceasta iarna doua concerte in capitala.

 

Spectacolul Vienna Classic Christmas va avea loc pe 19 decembrie, la Sala Palatului si pe 21 decembrie la Opera Nationala Bucuresti, de la ora 19.30. Orchestra Strauss Festival vine in aceasta iarna pentru al treilea an consecutiv in Romania si, de fiecare data, spectacolele au fost sold out.

 

Recunoscuti pe plan international pentru virtuozitatea si maiestria lor, castigand deopotriva admiratia publicului si a criticilor, artistii sunt considerati ambasadorii Vienei, capitala mondiala a muzicii clasice. Spectacolul pe care il ofera orchestra este unul total, care satisface atat auditivul, cat si vizualul, dar, mai ales, emotionalul: orchestra dirijata de Peter Guth este insotita de celebra soprana Monika Mosser si de corpul de balet al Orchestrei Strauss Festival, coregrafa Raffaela Pegani.

 

Programul muzical cuprinde valsuri, marsuri si polci si, desigur, o colectie speciala dedicata Craciunului.
Potrivit comunicatului remis presei, spectacolul va fi rafinat, potrivit tuturor varstelor, care indeplineste cele mai exigente doleante ale melomanilor si dezvolta emotii nebanuite in randul necunoscatorilor. Peter Guth, care dirijeaza cu vioara in mana, urmand traditia familiei Strauss, este recunoscut pentru jovialitatea si umorul cu care interactioneaza cu publicul, creand o atmosfera destinsa, de buna dispozitie, de adevarata sarbatoare.

 

 

Biletele se gasesc on line pe: www.vandbilete.ro, www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro si la casele de bilete ale Salii Palatului, Operei Nasionale Bucuresti si Teatrului National de Opereta "Ion Dacian”.

 

 

 

Lasă un răspuns