Xteria DANCE a adus in premiera cel mai mare branddance din lume, Ministry of Sound, pe 12 mai, la Turbohalle, unde seturile lui UMEK, Nick Warren, Adrian Eftimie si Syos au oferit momente memorabile si muzica de cea mai inalta calitate.

Peste 3500 oameni au vizitat sambata seara Turbohalle si au inceput distractia pe muzica semnata de Adrian Eftimie, artistul roman ce nu este strain de fenomenul Ministry of Sound. Putin dupa miezul noptii Syos a incendiat atmosfera cu efecte pirotehnice incredibile si un stil progressive care a bagat publicul in priza. 

Nick Warren a adus pe scena muzica specifica Bedrock si Global Underground, cele doua case de discuri care s-au identificat cu numele britanicului. Setul tech-house a fost pe placul fanilor care au asteptat indelung intoarcerea preferatului lor in Romania. Atat piesele consacrate, cat si cele mai noi au fost auzite in hala cea mare a Turbohalle.UMEK a dus spectacolul in punctul culminant printr-un set fantastic de trei ore, interval in care publicul a primit doza perfecta de tech mixat si remixat live, gratie aparaturii speciale pe care slovenul a folosit-o. UMEK a tinut sa arate ca prima pozitie in topul Beatport nu este intamplatoare si a oferit cele mai noi productii ale tech-house-ului sloven, dar si international, tinandu-se astfel de promisiunea facuta in urma cu cateva saptamani. Decorurile si aspectul unic al spatiului l-au determinat pe UMEK sa se plimbe fara retineri prin public, chiar inainte de a intra pe scena.

Energia publicului si atmosfera petrecerii Ministry of Sound au fost alimentate de miile de cadouri pe care cei prezenti au putut sa le pastreze. Toate aceste elemente i-au determinat pe UMEK si Nick Warren sa se declare impresionati de public si de dorinta lor de a se distra, iar o reintoarcere in Romania nu este exclusa. Mai mult, membrii staff-ului Ministry of Sound s-au declarat foarte impresionati de organizare, atmosfera si loc, plasand Turbohalle in top 10 spatii de evenimente dance din lume vizitate de ei in cei peste 20 ani de experienta.

Desi petrecerea era programata pana la ora 6, cateva sute de petrecareti au gasit energia necesara de a inchide hala mult mai tarziu, pe beat-urile aceluiasi Adrian Eftimie.

"Am crescut cu muzica lui Nick Warren, dar in seara asta UMEK a mai castigat un fan” Adrian Eftimie.

Xteria implineste doi ani de activitate pe piata din Romania, interval in care a organizat evenimente dance de mare amploare, avandu-i ca invitati pe Dash Berlin, Sander van Doorn, Phunk Investigation si Paul Mendez, iar urmatoarea petrecere semnata Xteria va avea loc foarte curand, continuand trend-ul ascendent al calitatii organizatorice si al artistilor. Pentru mai multe detalii si noutati despre evenimentele urmatoare vizitati pagina de Facebook X-Teria.

 

 

Sursa:www.bestmusic.ro

Lasă un răspuns