Seth Green, una dintre vedetele din serialul "Family Guy", lucrează la un sitcom animat bazat pe populara serie SF "Star Wars", care va fi realizat de casa de filme Lucasfilm, informează presa internaţională.

Potrivit producătorilor viitorului sitcom, lansarea ar urma să aibă loc în cel mult doi ani.

Ideea acestui film animat a fost inspirata după un sketch difuzat în 1999, de Crăciun, când au fost parodiate personajele din seria SF, respectiv Obi-Wan Kenobi, interpretat de Ewan McGregor, a devenit Toby Jugs Kenobi, în timp ce Qui-Gon Jinn, interpretat de Liam Neeson, a devenit Pork Dim Sum.

Franciza "Star Wars" este una dintre cele mai profitabile din istoria cinematografiei, având încasări, începând cu lansarea din 1977, de peste 23 de miliarde de dolari.

Seth Green, născut în 1977, este un actor american de comedie, care a făcut şi voiceover şi este şi producător de televiziune. Este binecunoscut pentru rolul său Daniel "Oz" Osbourne în Buffy Spaima Vampirilor, dar şi ca fiul lui  Dr.Evil, Scott, din seria lui Austin Powers şi Mitch Miller, "That ’70s Show". De asemenea, Green a făcut şi voiceover, având rolurile Chris Griffin din Family Guy, Locotenentul Gibbs din Titan Maximum sau Jeff "Joker" Moreau din jocurile video Mass Effect.

Sursa: NewsIn

Lasă un răspuns