Walkman Z este prima generatie de Playere de Divertisment Mobil cu sistem de operare Android Noua serie Walkman Z impresioneaza prin calitatea sunetului.

 

Creat initial pentru sistemele home cinema Sony, amplificatorul digital integrat S-Master MX reduce nivelul de zgomot si distorsiunile, imbunatatind astfel calitatea pieselor favorite.

 

In plus, castile intraauriculare EX si S-Master MX sunt echipate cu tehnologiile speciale Clear Bass, Clear Stereo, DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), astfel incat colectia audio favorita se aude mult mai bine. Printr-o singura atingere a butonului W.BUTTON este lansata aplicatia W.Control care te ajuta sa explorezi colectia favorita de muzica, sa navighezi prin albumele de arta sau sa te bucuri de o experienta vizuala deosebita pe ecranul playerului.

 

 

Totodata, noul Walkman Z sorteaza colectia de muzica cu ajutorul functiei SenseMe, selectia fiind facuta in functie de 14 canale tematice potrivite momentului zilei sau starii de spirit a ascultatorului.

 

In plus, prin Wi-Fi te poti conecta direct la milioane de piese online. Noie playere Sony au sistem de operare Android si pot beneficia de o serie de aplicatii, dar si acces direct la Android Market.

 

Noul sistem audio xLOUD ofera posibilitatea de a asculta muzica impreuna cu prietenii fara a avea nevoie de o statie de andocare cu difuzoare. Playerul poate fi conectat la orice dispozitiv prin reteaua DLNA si printr-o singura atingere a comenzii "Throw" fisierele audio, video sau imaginile pot fi vizionate direct pe televizor, pe computer sau pe sistemul home audio. Playerul poate fi conectat la un televizor si prin portul HDMI pentru a viziona filme sau fotografii la rezolutie inalta. Totodata, prin modulul Bluetooth, playerul poate fi conectat la difuzoare, casti, sisteme hi-fi sau la sistemul audio al masinii fara a avea nevoie de cabluri.

 

Muzica, jocurile, videoclipurile si aplicatiile prind viata pe ecranul LCD de 10,9 cm (4,3") cu reflexie redusa. Timpul scazut de raspuns combinat cu procesorul grafic dual core NVIDIA Tegra de 1 GHz pastreaza imaginile vii, fie ca e vorba de pagini web, filme sau aplicatii. Noul player Sony Walkman Z1050, cu capacitate de stocare de 16GB va fi disponibil din luna martie a acestui an.

 

Sursa: Tech.rol

Lasă un răspuns