Invitat saptamana aceasta la Kiss Fm, Smiley a discutat despre noul sau single, ‘Dead Man Walking’ si despre albumul pe care urmeaza sa il lanseze in acest an. 

"Ma plictisesc repede de ce fac si intotdeauna schimb lucrurile, intotdeauna incerc sa aduc un aer nou in muzica mea si "Dead Man Walking" are un aer de "Nineties", e facut special in ideea aceasta. Mie mi-a placut foarte tare Ace of Base, am fost fan si am zis sa fac o piesa in sound-ul anilor ’90", a declarat artistul.

"Intregul album la care lucrez este foarte pozitiv, foarte deschis si vesel, iti creeaza o dispozitie foarte buna. E prima piesa de pe acest album pe care am scos-o", a mai spus invitatul.

"Imi fac singur versurile cantecelor, in afara pieselor realizate in colaborare. Mai fac versuri si pentru altii. Imi place foarte mult sa scriu, si in engleza, si in romana. Pe noul album voi avea piese in ambele limbi" a mai spus Smiley.

Cantaretul a mai vorbit si despre videoclipul piesei, care va fi lansat in curand: "In clip apar foarte multe personaje celebre: toata gasca Hahaha Production. Special guest star va fi Pavel Bartos care va face dansul lui".

Smiley a declarat ca videoclipul va contine si un element inedit. "Va fi o surpriza maxima", a mai spus el.

 

Sursa: www.bestmusic.ro

About Post Author

Lasă un răspuns