După sute de reprezentații de succes în întreaga lume, spectacolul „Magical Music from the Movies”, din seria DISNEY IN CONCERT, ajunge în premieră și în România, într-un turneu național cu reprezentații în 6 orașe.

    Paula Seling, Florin Ristei și Dalma Kovacs, acompaniați de Camerata Regală, vor interpreta cele mai frumoase melodii din celebrele creații animate Disney, multe dintre ele câștigătoare ale premiilor Oscar la categoria Best Original Song: melodii din „The Lion King”, „Frozen”, „The Little Mermaid”, „Mary Poppins”, „Aladdin” sau „Beauty and the Beast”.

     Acordurile încântătoare din „Let It Go”, „Circle of Life” sau „I Wan’na Be Like You” vor fi completate de suite instrumentale din „Aladdin”, „Pirații din Caraibe” sau „Cocoșatul de la Notre-Dame”.

     Spectatorii vor trăi o experiență Disney completă, toate aceste capodopere muzicale interpretate live fiind însoțite în permanență de pasaje video de referință, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney.

    "Anunțăm cu bucurie participarea acestor artiști la serile magice Disney in Concert: Paula Seling, considerată vocea de aur a României, artistă a cărei prezență scenică este parcă desprinsă dintr-o poveste Disney.

     Dalma Kovacs, una dintre vocile favorite ale României și totodată actriță, a fost aleasă de Disney să interpreteze celebra melodie Let it Go din Frozen în versiunea dublată în română a filmului.

     Publicul o va recunoaște imediat și va aprecia, de data aceasta live, performanțele ei vocale.

     Florin Ristei, carismatic, talentat și efervescent, va crea momente memorabile pe melodiile din Jungle Book sau Aladdin.

     În curând vom anunța și restul artiștilor care vor completa spectacolul Disney in Concert.

     Trebuie precizat că au existat discuții concretizate, chiar și un anunț public, privind un alt nume esențial al muzicii românești actuale, Delia.

     Deși detaliile fuseseră stabilite și agreate cu artista și compania de management care o reprezintă, Global Records, artista și-a exprimat dorința de a se retrage din proiect, motivul fiind programul încărcat cu repetițiile pentru noul spectacol din această iarnă pe care îl pregătește, cu show-urile TV în care este implicată, concertele și lucrul în studio pentru piesele noi.

     După mai multe discuții cu Global Records, de comun acord am hotărât că este în beneficiul ambelor părți ca asocierea să fie încheiată.” – declarație organizatori.

    "Confirmăm înțelegerea inițială cu organizatorii seriei de evenimente Disney in Concert privind participarea artiștilor Delia și Florin Ristei, ulterior retragerea Deliei din proiect din motive care ar fi putut afecta atât succesul evenimentelor, cât și libertatea artistică a Deliei, ceea ce n-ar fi adus beneficii nimănui, în niciun caz spectatorilor.

     Recomandăm iubitorilor de muzică să nu rateze șansa de a îl vedea într-un live de excepție pe Florin Ristei, una dintre cele mai bune voci masculine ale României, la acest moment." – declarație Global Records.

     Clienții care au achiziționat deja biletele pentru evenimentul „Magical Music from the Movies” – DISNEY IN CONCERT și care doresc returnarea contravalorii biletelor din cauza modificărilor survenite în distribuție, sunt rugați să transmită o solicitare în acest sens la adresa de e-mail contact@eventim.ro până la data de 1 octombrie 2016.

     La fel ca filmele Disney, conceptul show-ului „Disney Magical Music from the Movies” se adresează atât copiilor cât și adulților, deoarece fiecare adult a fost cândva un copil desfătat de Disney.

     Camerata Regală, ansamblu alcătuit din instrumentiști de excepție, va asigura coloana vertebrală a seriei de evenimente de înaltă ținută artistică, potrivită pentru orice tip de vârstă.

     „Magical Music from the Movies” – DISNEY IN CONCERT reprezintă o reîntâlnire cu cele mai îndrăgite personaje Disney de-a lungul unei experiențe muzicale unice, care nu trebuie ratată!

     Turneul include reprezentații în București, Cluj, Timișoara, Brașov, Oradea și Craiova, în luna noiembrie 2016.

     Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Diverta, benzinăriile OMV și hipermaketurile Carrefour, la casele de bilete ale sălilor de spectacolele și online pe www.eventim.ro, la prețuri speciale pentru copii.

     Show-urile „Magical Music from the Movies”, din seria DISNEY IN CONCERT, sunt producții originale Disney, autorizate de Disney Concerts.

About Post Author

Lasă un răspuns