Trupa Partizan si-a reintregit, recent, echipa, dupa ce la sfarsitul anului trecut a sustinut ultimele concerte avandu-i in componenta pe Robin (bass) si Radu Moldovan (tobe).

 

Astfel, joi, 16 februarie 2012, Partizan va sustine primul concert din acest an, intr-o noua formula, la Sibiu – Oldies Pub, de la 22.30, cu intrare libera.

 

Cine sunt noii membri ai trupei Partizan:

 

1. Florin Barbu – bass Este unul dintre membrii fondatori ai trupei Partizan. “La un moment dat, drumurile noastre s-au despartit, dar iata-ma din nou … acasa”, spune Florin.

 

Fondator al www.xbass.ro – comunitatea bassistilor din Romania – Xbass este numele de scena, pe vremea cand era la Blazzaj.

 

A cantat cu Blazzaj (fondator), Timpuri Noi si Proconsul. Florin a ajuns la Timisoara ca student la Medicina, pe ruta Sibiu – Medias – Resiţa, insa dupa trei ani de studiu a renunţat la facultate in favoarea muzicii.

 

A invaţat singur sa cinte la bas dupa ce, la 14 ani, si-a imprumutat bicicleta unui vecin in schimbul unei chitare bass, care-l fascina.

 

 

 

 


 

 

 

A absolvit "scoala strazii" cantand oricand, oriunde, dar nu orice.

 

2. Ionut Croitoru – tobe A studiat violoncelul. Si pianul, ca instrument secundar.Dupa care a inceput “boala tobelor".

 

A cantat cu Holocaust din Sibiu. In 1998, pentru o scurta perioada si vreo 2 concerte a fost tobosarul trupei Antract.

 

A urmat o perioada de vreo 12 ani lucrand doar ca tehnician de sunet si lumini. In 2010, impreuna cu vechi prieteni din Sibiu, a infiintat trupa de cover Oldiz Bend.

 

Din trupa face parte si Florin Barbu, noul basist al trupei Partizan, cel care l-a intrebat, intr-o zi, mai in gluma, mai in serios : Nu vrei sa bati toba la Partizan?

Pe scurt, povestea Partizan incepe demult si este povestea unor oameni indragostiti de multa vreme de muzica.

 

Si, cum ar povesti chiar ei, intr-o buna zi, cum stateau Artan (Adrian Plesca) si Suedezu (Razvan Moldovan) intr-un Tico, s-au gandit sa-si faca o trupa.

 

Apoi, au gasit conceptul. La care se adauga anul 2001.

 

Si muzica. Dupa care si-au luat o pauza. Iar in 2010, trupa o ia de la capat.

 

Astfel , trupa arata asa :

 

Razvan Moldovan – chitara

 

Razvan “Bebe” Vandra – inginer de sunet

 

Florin Barbu – bass

 

Ionut Croitoru – tobe

 

Artan – voce

Lasă un răspuns