""

Exista o mare dilema in zona muzicii trance – o dilema ce-a ramas nerezolvata de foarte multi ani. Care sunt cele mai tari piese trance din lume?

Ei bine se pare ca vom afla in sfarsit raspunsul! Oficial, independent si bazat exclusiv pe voturile publicului, Trance Top 1000 va desemna prin voturile voastre piesa care a reusit sa va cucereasca definitiv si irevocabil.

Sa fie oare Paul van Dyk – For An Angel, Delerium – Silence sau poate Communication a lui Armin van Buuren? La ora actuala ar putea fi oricare ele, sau poate cu totul alta piesa! Pe www.trancetop1000.com, un nou site lansat weekend-ul trecut, iubitorii de muzica pot sa-si voteze favoritii ! Fie ca aleg dintre sutele de sugestii ce exista deja pe site sau isi adauga favoritii, vizitatorii site-ului au posibilitatea de a vota propriul lor Top 10 al pieselor trance. Dupa incheierea procesului de votare se va finaliza lista oficiala Top Trance 1000, care va fi lansata in toamna, insotita de un specaculos suport multi-media, de la un playlist Youtube cu videoclipurile oficiale ale pieselor, pana la Albumul-Compilatie care va contine cele mai votate piese.

Nu este o intamplare faptul ca lansarea Trance Top 1000 coincide cu primul weekend prelungit al lunii aprilie (mini-vacanta de Paste)! Pentru a sarbatori episodul cu numarut 450 al emisiunii de radio A State of Trance, emisiune gazduita de nimeni altcineva decat celebrul Dj Armin van Buuren, vor avea loc intre 1 si 10 aprilie o serie de evenimente speciale. Este vorba de 5 evenimente care vor beneficia de ilustra prezenta a unora dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJi ai scenei internationale de trance. Pe langa Armin van Buuren vor mixa si Markus Schulz, Gareth Emery, Andy Moor, Cosmic Gate, Roger Shah, Aly & Fila, John O`Callaghan, Simon Patterson, Sean Tyas si Menno de Jong. In afara de asta, in acest weekend a avut loc o noua editie a cunoscutului eveniment Trance Energy in Jaarbeurs, Utrecht. Un moment perfect pentru clubberii de pretutindeni pentru a isi rememora favoritii

Initiativa Top-ului Trance 1000 apartine casei de discuri olandeze Armada Music, castigatoare pentru doi ani la rand a premiului International Dance Music Award pentru Best Global Dance Label. Pentru mai multe informatii si pentru a iti vota favoritii acceseaza www.trancetop1000.com

Lasă un răspuns