Cunoscut pentru prestaÅ£iile sale haioase, Alfred Matthew Yankovic, actor, parodist ÅŸi cunoscut producător muzical american, a întrecut cu mult imaginaÅ£ia "extremistă" a artistei cu o parodie la piesa "Born This Way" mai ÅŸocantă decât videoclipul original.

Intitulat "Perform This Way", clipul satirizează cu precădere outfit-ului excentric al artistei, care este interpretată de o actriţă mai în vârstă.

Clipul debutează cu Lady Gaga ieÅŸind din "oul eclozat" în care ÅŸi-a făcut intrarea la premiile Grammy, apare în rochia de carne ÅŸi costumată într-un stup de albine, într-un costum cu pumnale, cu care artista îÅŸi răneÅŸte involuntar dansatorii sau într-o călugăriţă care nu poartă decât bandă adezivă în loc de roba calugărească.

Plecând de la ideea că melodia reprezintă un imn pentru drepturile omului, aÅŸa cum a declarat Lady Gaga, autorul parodiei o înfăţiÅŸează pe aceasta în personajul lui Frankestein ÅŸi un Na’vi albastru, civilizaÅ£ia plăsmuită de James Cameron în "Avatar".

Cea mai ÅŸocantă scenă este însă cea în care personajul lui Lady Gaga apare cu un ÅŸarpe fals încolăcit de gât ÅŸi muscată de stomac.

Weird Al Yankovic, care s-a întrecut pe sine în realizarea acestei parodii, nu s-a dat în lături de la a-i da foc personajului său, care arde în flăcări în timp ce îÅŸi face coregrafia executată ireproÅŸabil după clipul original.

Artista a refuzat iniÅ£ial să comenteze privitor la parodia clipului, preferând să îl contacteze personal pe Weird Al. Se pare că Ldy Gaga are simÅ£ul umorului, căci artista nu s-a arătat ofensată de "opera" acestuia.

Lasă un răspuns