• Cel mai premiat centru comercial din România
  • O referinţă de sustenabilitate în dezvoltare şi activitate
  • 3 ani de impact pozitiv în economia locală şi în crearea de noi locuri de muncă

ParkLake, centrul comercial dezvoltat de către compania portugheză Sonae Sierra, aniversează 3 ani de la inaugurare, în septembrie 2019.

Până în prezent, Parklake a definit peisajul modern al pieţei de real estate din Bucureşti, stabilind noi standarde în arhitectură, sustenabilitate, divertisment, servicii dar şi în ceea ce priveşte confortul pentru vizitatorii săi.

Centrul comercial nu este doar o referință pentru cumpărături, servicii și activităţi de agrement, dar generează, de asemenea, un impact pozitiv în dezvoltarea economică a sectorului 3.

La scurt timp după deschidere, Parklake a devenit mai mult decât un centru comercial pentru comunitatea din care face parte, oferind experienţe noi şi construind o legătură între parcul din proximitate și serviciile pe care le oferă.

În 2018, ParkLake a deschis porțile unui nou birou de paşapoarte în Bucureşti, într-un spaţiu de 500 m2, cu 17 noi birouri de servicii funcţionale.

ParkLake a creat şi un nou spaţiu care face legătura cu parcul din apropiere, unde se pot practica sporturi de sezon și se desfășoară evenimente şi activităţi de distracţie.

Pentru a pune în valoare parcul de langă şi pentru a susţine arhitectura tematică şi peisajul, au fost plantaţi mai mult de 250 de copaci.

În interiorul centrului, se pot găsi locuri de joacă pentru copii şi un atrium pentru evenimentele de sezon. Acest lucru este în continuare unic în București și are ca scop plasarea comunității în centrul activității ParkLake.

În timpul lucrărilor de construcție, au fost implicați între 500 şi 2.000 de muncitori pe parcurusul diferitelor faze de dezvoltare. In plus, după deschiderea oficială, au fost create aproximativ 2.000 de locuri de muncă directe, pentru operaţiunile zilnice.

ParkLake este primul centru comercial din România care a primit certificarea ICSC pentru cea mai bună dezvoltare a unui centru comercial.

Premiul ICSC recunoaşte calitatea excepţională a ParkLake pentru spaţiului său de retail de 70,000m2 GLA, incluzând peste 200 de magazine, 23 de restaurante, un cinematograf multiplex şi o parcare subterană de până la 2.600 de spații.

De asemenea, este cel mai premiat centru comercial din România, care a primit multe alte premii prestigioase, la nivel naţional şi regional.

La trei ani după deschiderea ParkLake în Bucureşti, suntem mândri că eforturile noastre de a le oferi vizitatorilor o experienţă de calitate sunt încă apreciate. În fiecare an, încercăm să ținem pasul cu tendințele internaționale și să construim o destinație de agrement pe placul întreagii comunități”, a declarat Cătălin Cucian, ParkLake Shopping Centre Manager.

Despre Sonae Sierra

Sonae Sierra (www.sonaesierra.com) este o companie internațională dedicată livrării de soluţii care să întâlnească ambiţiile clienţilor.

Dezvoltăm, gestionăm şi investim în operaţiuni sustenabile şi asigurăm investiţii, arhitectură & inginerie şi servicii de administrarea societăţi, în timp ce creăm valori comune pentru afacerea noastră  dar şi pentru societate.

Compania își desfășoară activitatea prin intermediul a 11 birouri corporative care oferă servicii clienților din zone geografice diferite, cum ar fi Portugalia, Algeria, Brazilia, Columbia, Germania, Grecia, Italia, Maroc, Polonia, România, Rusia, Slovacia, Spania și Tunisia.

Sonae Sierra deține 42 de centre comerciale având o valoare de piață de peste 7 miliarde EUR și administrează și/sau închiriază 92 de centre comerciale reprezentând o suprafață închiriabilă totală de 3 milioane m2 și aproximativ 9.500 de contracte de închiriere. În prezent, Sonae Sierra are în dezvoltare 11 proiecte, inclusiv 6 pentru clienți. Sonae Sierra lucrează în prezent cu peste 20 de co-investitori la nivel de active imobiliare și gestionează patru fonduri de investiții imobiliare pentru un număr important de investitori din întreaga lume.

 Despre ParkLake

 ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.

 

About Post Author

Lasă un răspuns