Pentru cel de-al treilea sezon, producatorii serialului "Pariu cu viata” le pregatesc noi surprize fanilor: schimbari de look ale protagonistilor, evolutia personajelor si aparitia altora noi, povesti de iubire incitante, secvente muzicale impresionante, aventura, actiune, intriga si drama, dar si mult umor.

Filmarile pentru sezonul 3 au inceput deja astfel ca Alina Eremia trece de la buclele romantice si cuminti la un look mult mai indraznet si senzual: "Odata cu admiterea la facultate, Ioana isi propune o schimbare de look, asta insemnand sa adopte o tunsoare mai moderna si sa treaca de la par ondulat la par drept. Eu sunt foarte fericita cu noul look, chiar aveam nevoie de o schimbare si ma simt foarte bine in pielea mea”, marturiseste Alina Eremia.

Daca o parte dintre colegele ei si-au facut schimbari in ceea ce priveste aspectul parului, Cristina Ciobanasu ii va cuceri pe telespectatori cu un zambet stralucitor si cuceritor intrucat a renuntat la aparatul dentar: "Trebuia sa-l scot mai devreme, dar pentru ca n-am fost o pacienta tocmai ascultoare, l-am mai purtat o vreme. Intr-un fel s-a nimerit sa pot sa-l scot la finalul sezonul 2. Ar fi trebuit sa-l mai o port o perioada, dar am gasit alte solutii sa-mi indrept dintii care nu necesita purtarea aparatului. Dupa ce mi-am dat aparatul jos, a fost foarte ciudat si-l voiam inapoi :). Mi-am dat seama ca ma facea sa par un copil, si bineinteles, colegii ma si alintau in acest sens. Acum zambesc tot timpul!”, spune amuzata Cristina Ciobanasu, interpreta Ancai.

Sore opteaza pentru o tunsoare nonconformista, tinereasca si in care se regaseste foarte bine: "Schimbarea de look a venit natural, deoarece simbolizeaza maturizarea Sarei, incercarea ei de a trece peste dramele trecutului si dorinta de a privi cu optimism spre viitor. In alta ordine de idei, pentru mine reprezinta o alta proba de curaj pentru ca atat de scurt tunsa n-am fost niciodata! 🙂 Dar trebuie sa recunosc, imi place foarte mult si am simtit din prima clipa ca ma reprezinta! E un stil diferit dar hei, si eu sunt diferita! Daca fanii serialului si-ar dori o astfel de tunsoare, ii sfatuiesc sa incerce, este extraordinar de revigoranta!”, declara Sore.

Ultimul episod din sezonul 2 al serialului Pariu cu viata este programat pe 28 mai, de la ora 20.30, iar serialul revine cu sezonul 3 din toamna, la PRO TV.

 


Sursa:www.bestmusic.ro

Lasă un răspuns