Paris Jackson a atras atenţia recent, prin intermediul unei fotografii postate pe internet. În această imagine, fiica fostului cântăreţ Michael Jackson arată lumii întregi noua sa coafură, care seamănă foarte tare cu cea a celebrei Miley Cirus, scrie Daily Mail.

În fotografia postată pe Twitter şi Instagram, tânăra apare cu părul tuns foarte scurt şi cu o altă nuanţă faţă de cea naturală. De asemenea, machiajul lui Paris este foarte strident, predominantă fiind culoarea neagră. Aparent, fotografia este realizată într-un salon de coafură, însă nu se ştie exact unde a fost realizată imaginea.

Paris Jackson a primit însă păreri negative cu privire la noua sa coafură, pe Twitter. Adolescenta a postat pe reţeaua socială mesajul: "Acel moment ciudat când toată lumea spune să nu faci lucrul pe care ar trebui să îl faci.. dacă vreau să îmi tund părul şi să îl donez aş aprecia un pic de sprijin", postând mai târziu fotografia cu noua sa tunsoare împreună cu un alt mesaj: "asta cum vi se pare?".

Cu toate acestea, se speculează că Paris s-ar putea să fi purtat doar o perucă. Noul său look seamănă izbitor cu coafura celebrei Miley Cyrus, care s-a tuns recent în stil punk. Nu numai Paris s-a ales cu critici pentru noul său look, Miley Cyrus atrăgând de asemenea câteva păreri negative despre înfăţişarea sa cea nouă.

  Ultima oară când Paris a fost văzută cu părul lung se întâmpla la începutul lui septembrie într-un mall din Century, California. Paris Jackson a vorbit în trecut despre identitatea sa şi nevoia acesteia de a se diferenţia de numele celebrului său tată.

Adolescenta a declarat pentru Glamour: "Îmi iubesc tatăl şi sunt mândră să fiu fiica lui, doar că nu îmi place titulatura de «Fata cea mică a lui MJ». Foarte multe persoane au impresia că el este singurul motiv pentru care sunt cunoscută, dar vreau să demonstrez că am talent şi că îmi pot construi singură o carieră".

Paris Jackson s-a decis să urmeze o carieră în industria cinematografiei, reuşind până acum să obţină un rol, în filmul "Lundon`s Bridge and the Three Keys".     

                                                                              

About Post Author

Lasă un răspuns