Cunoscuta trupă de hip-hop Paraziţii va susţine un concert de zile mari, sâmbătă noapte, în clubul Crush din oraşul Constanţa.

 

Fanii acestui gen muzical nu au cum să rateze întâlnirea cu idolii lor, Cheloo, Ombladon şi Freaka Da Disk care vor concerta după miezul nopţii când băieţii se vor dezlanţui aşa cum ne-au obişnuit.

Timp de ceva mai bine de o oră, Cheloo, Ombladon şi Freaka Da Disk vor cânta cele mai cunoscute piese, bineînţeles în varianta necenzurată.

Iar sâmbătă, organizatorii au pregătit o surpriză celor care vor fi prezenţi, sâmbătă, în club. Astfel, iubitorii de senzaţii tari o vor putea lua razna de Halloween la cea mai tare petrecere de la malul mării alături de echipa Radio Zu care se mută la Constanţa. Cea mai întunecată noapte a anului pune stăpânire pe Club Crush. Lustruiţi-vă aripile de liliac şi ascuţiţi-vă dinţii de vampir, descântaţi-vă măturile şi baghetele, puneţi-vă în picioare încălţrile de dans şi straiele de groaza. Intrarea domnişoarelor este liberă, iar până în 00:30 vor primii un cocktail.

 

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns