Nu doar un succes comercial, albumul s-a bucurat de recenzii excelente venite din toate colturile lumii.

2014 marcheaza aniversarea a 20 de ani de la lansare, eveniment ce va fi sarbatorit si in Romania in cadrul unui show ce are loc pe 8 mai, in club Fabrica din Bucuresti. 

Editia cu numarul 20 a proiectului Urban Metal ii are ca invitati pe Domination, singura formatie tribut Pantera din Romania, de aceasta data cu un show special in care va canta integral albumul Far Beyond Driven, alaturi de alte piese din catalogul discografic Pantera. 

Ce trebuie retinut este ca albumul va fi cantat in aceeasi ordine ca si pe disc, fara alte piese incluse in segmentul dedicat albumului.

Formula trupei ramane neschimbata, astfel ca pe scena vor urca:

Cezar Popescu (Vita de Vie, Days Of Confusion) – chitara
Cosmin Lupu (Days Of Confusion) – chitara
Cristi Dumitrescu (Voodoo) – tobe
Adi Cotoara (Changing Skins) – bass
Stefan Zaharescu – voce

Pretul unui bilet va fi de 20 de lei. Evenimentul va avea si o serie de invitati speciali ce vor fi anuntati in zilele urmatoare.

YT Links: http://youtu.be/uPjqUO0gDAw
                http://youtu.be/Dq1BDP4y6TI

Despre proiectul Urban Metal: Strada 11 iunie, de peste 5 ani in slujba muzicii bune, in slujba sonoritatilor grele. Aceeasi echipa care te-a intampinat la cele mai tari concerte de metal din Bucuresti iti face acum o invitatie pe masura.

Urban Metal inseamna ca vei avea saptamanal un loc dedicat fenomenului metal. Incepand din 25 septembrie ai parte de concerte si afterpartyuri pana la orele diminetii. Vei avea de urmarit tinere sperante ale scenei, nume consacrate cat si formatii de talie internationala, toate acestea intr-un singur loc: B52/Fabrica.

Proiectul Urban Metal este creat si supervizat de Mighty Owl Productions, aceeasi echipa care a asigurat bookingul si co-productia pentru Rockstadt Extreme Fest, cel mai mare festival de metal extrem din Romania.

Str. 11 iunie nr. 50

About Post Author

Lasă un răspuns