Un mesaj video postat pe site-ul NASA s-a transformat într-un semnal al faptului că lumea se apropie de o catastrofă. Directorul AgenÅ£iei AerospaÅ£iale nord-americane le-a cerut angajaÅ£ilor să-ÅŸi pregătească familiile pentru un dezastru natural. De-aici până la cuvântul apocalipsă, nu a mai fost decât un pas, făcut imediat prin intermediul internetului.

 “GândiÅ£i-vă la dezastrele naturale ce s-ar putea produce în zonele voastre. PuneÅ£i la punct un plan de pregătire a familiei în casă. PregătiÅ£i o trusă de salvare!”, sunt câteva din sfaturile ÅŸefului NASA către angajaÅ£ii agenÅ£iei, care au fost înÅŸtiinÅ£aÅ£i printr-un e-mail de existenÅ£a înregistrării postată pe site-ul oficial al NASA.

 Un alt film conÅ£ine alte recomandări făcute angajaÅ£ilor, care sunt sfătuiÅ£i să aibă în casă rezerve pentru ÅŸapte zile de apă îmbuteliată, mâncare uÅŸor de preparat ÅŸi obiecte esenÅ£iale necesare în cazul unei întreruperi prelungite a utilităţilor ÅŸi serviciilor. De asemenea, se recomandă umplerea, măcar pe jumătate, a rezervoarelor maÅŸinilor ÅŸi asigurarea unei truse de urgenţă.

 Oficial, motivaÅ£ia NASA pentru postarea acestor mesaje alarmiste o constituie faptul că un exerciÅ£iu la scară naÅ£ională a relevat faptul că agenÅ£ia nu este pregătită pentru dezastre naturale, însă pe internet circulă deja teoria conform căreia s-ar ascunde iminenÅ£a unei catastrofe.

 Se vorbeÅŸte deja despre un cutremur devastator care ar urma să se producă pe 1 august 2011, în timp ce alt scenariu apocaliptic s-ar putea scrie pe 29 septembrie, în urma unei alinieri a planetelor. În fine, există ÅŸi varianta ca pe 8 noiembrie Pământul să fie lovit de un asteroid cu diametrul de 500 de metri.

  sursa: antena3


About Post Author

Lasă un răspuns