Ozzy Osbourne vrea să interpreteze rolul mamei sale în lungmetrajul despre viaţa sa, bazat pe volumul autobiografic numit "I am Ozzy", informează femalefirst.co.uk.

Autobiografia legendei muzicii heavy metal va fi adaptată pentru marele ecran, deşi vedeta nu doreşte să apară în propriul său rol, ci ar dori să o interpreteze pe mama sa.

"Nu prea vreau să apar în film. Cel puţin sper că nu voi apărea. Deşi nu m-ar deranja alt rol, ar fi amuzant. Aş putea să interpretez rolul mamei mele sau pe cel al lui Lemmy de la Motorhead", a declarat Ozzy Osbourne.

Vedeta a declarat anterior că ar vrea ca rolul său să fie interpretat de Johnny Depp.

"Johnny Depp este mult mai chipeş decât mine, dar e pregătit să joace rolul meu în film. Ar fi foarte bine. totuşi, mi-ar plăcea şi dacă un tip necunoscut din Birmingham ar primi acest rol", a declarat artistul în vârstă de 61 de ani, originar din Birmingham, Marea Britanie.

Pe de altă parte, Ozzy ar dori ca rolul soţiei sale, Sharon, să fie interpretat de Carey Mulligan, protagonista filmului "An education/ O lecţie de viaţă".

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în Statele Unite ale Americii şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor de specialitate. Următoarele albume – "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007) şi "Scream" (2010), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Ozzy Osbourne va susţine pe 2 octombrie un concert în Capitală, la complexul Zone Arena.

"ozzy"

Lasă un răspuns