Dupa cum se stie, Ovi s-a calificat in finala Norsk Melodi Grand Prix (selectia nationala pentru Eurovison Norvegia), in calitate de co-autor al piesei “High On Love“, interpretata de Reidun Saether. Cantecul se numara printre cele cateva cotate cu mari sanse de a castiga finala si de a reprezenta Norvegia la Baku (Azerbaijan).

 

Iata care sunt toate piesele finaliste:

 

Tooji – «Stay»
Reidun Sæther – «High On Love»
Lise Karlsnes – «Sailors»
Plumbo – «Ola Nordmann»
Malin Reitan – «Crush»
Nora Foss Al-Jabri – «Somewhere Beautiful»
Carburetors – «Don’t Touch The Flame»
Petter Øien og Bobby Bare – «Things Change»
Yaseen & Julie Maria – «Sammen»
Tommy Fredvang – «Make It Better»

 

 

 

 


 

 

 

Vezi Clasament castigatori Eurovision !

 

Joi , 9 Februarie , Ovi a fost invitat la NRK (Televiziunea Nationala Norvegiana), alaturi de Christian Ingebrigtsen si Per Sundnes ( “seful Eurovisionului” norvegian si unul din prezentatorii finalei) facand parte dintr-un grup de “experti” care vor lua pulsul finalei de sambata si vor diseca aproape tot ce tine de concursul in sine: costumatie, piese, sansele de castig, artistii, show-ul de scena etc. 

 

Ovi este deja vazut de NRK ca un specialist “veteran” al acestei competitii – 2006 punctand prima prezenta , apoi din 2009 sunt 4 ani consecutivi de participare

 

– 2006 artist cu piesa “The better side of me”
– 2009 artist/autor cu piesa ” 7 seconds” – s-a calificat in finala impreuna cu Rybak
– 2010 artist/autor cu “Playing With Fire” – locul 3 in finala europeana, impreuna cu Paula Seling
– 2011 autor la piesa “I’ll be yours” – calificata in finala
– 2012 autor la piesa ” High on love” – Reidun Sæther

 

Pentru a putea onora invitatia de participare la emisiunea respectiva, dar si obligatiile intervenite prin calificarea in finala, Ovi a fost nevoit sa anuleza cateva concerte programate in Romania, intre care cel care urma sa aiba loc chiar asta seara la MOJO CLUB din Centrul Vechi. Artistul roaga fanii sa ii accepte scuzele si le promite tuturor ca isi va lua revansa in acelasi loc joia viitoare, pe 16 februarie! Il asteptam , in calitate de castigator!

 

Sursa : supermuzica.net

Lasă un răspuns