Plecand de la petrecerea aniversara a agentiei noastre de la Casa Scanteii, am gasit chiar sub nasul nostru un loc minunat pentru a petrece timpul liber si a asculta muzica de calitate. Unde anume? Exact in centrul cladirii.
 
Cerul se zareste printre frunzele pomilor ce se zbat in adierea vantului. Arhitectura impresionanta a cladirii impreuna cu copacii, cascadele si foisoarele ce se regasesc in curte, vor fi scoase in evidenta de jocul de lumini si proiectii al maiestrului Cote.
 
Pentru a intregi acest peisaj, la a 2-a editie Out of Space aducem in fata voastra nume de top din industria muzicii electronice.
 
Adam Beyer s-a dedicat acestei lumi fascinante a muzicii tehno inca din frageda pruncie. A pornit pe acest drum alaturi bunul sau prieten, Marco Carola, iar partea frumoasa a acestei povesti este ca amandoi au ajuns sa reprezinte labeluri cunoscute precum: Drumcode si M_nus si sa devina niste artisti completi care in fiecare weekend incanta publicul de pe toate meridianele.
 
Ben Klock (in premiera in Romania) este un DJ si producator tehno care provine din Germania si a lansat pana in prezent piese la labeuri precum: BPitch Control, Ostgut Ton. Detine propriul label: Klockworks ?i de multe ori invarte vinilurile la Berghain din Berlin, clubul in care s-a consacrat, reusind intr-un timp relativ scurt sa urce pe pozitia a 5-a in topul Resident Advisor.
 
Premiesku –live- inseamna indemanarea si cultura muzicala a lui Livio si Roby, carora li sa alaturat tanarul si promitatorul George G. Impreuna se pare ca au gasit formula perfecta.
Pentru Nisaf ne asumam responsabilitatea si speram sa va introduca intr-o seara “spatiala”.
 
 
Adam Beyer

Lasă un răspuns