Mai putin de o luna pana la Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea 2019. PROGRAMUL pe zile!

Abonamente de 4 zile mai sunt disponibile la pretul de 200 lei, urmand ca incepand cu 1 iulie pretul sa creasca la 250 lei.#SăNuZiciCăNuAmZis

🎟Bilete aici:
http://bit.ly/brezoi_entertix
http://bit.ly/brezoi_iabilet

Biletele se găsesc ȋn format electronic pe www.entertix.rowww.iabilet.rowww.myticket.ro, precum şi ȋn reţeaua fizică Entertix: librariile Carturesti şi Hypermarketurile Carrefour şi ȋn reţeaua fizică Iabilet: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (ȋn intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 langă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet şi pe terminalele Selfpay din toată ţara.

Info #cazare:
📌 1 Hotel Caliman (Caciulata) 13 km (transport inclus)
➡️https://urlzs.com/mMqb2
📌 2 Hotel Perla Oltului (Caciulata) 12 km (transport inclus)
➡️https://urlzs.com/UKK7J
📌 3 Camping / cort & rulote 
➡️https://urlzs.com/rtyoo
📌 4 Casa de vacanta (Salistea) 9 km
➡️https://urlzs.com/nUrqH

Nu ai #cazare la festival și ești în căutare? AVEM #SOLUȚIA:
Hotel Caliman *** (constructie 2019), situat chiar la intrare in statiunea Caciulata.
La numai 150 de Lei cazare/camera dubla/noapte turistii beneficiaza si de transport la festival (dus-intors) si acces gratuit la Aqua Park Cozia. 📞☎️Tel. 0761312655.
Transportul până la festival și înapoi se efectuează cu autocarul. Plecare de la hotel orele 16:00. Plecare din festival orele 01:00 (noaptea).
Oferta este valabila numai pentru posesorii de abonament festival (cazare 4 nopti). check-in 18 iulie (14:00) – check-out 22 iulie (13:00).

ZONA 1 CAMPING ESTE SOLD-OUT! 
Mai jos sunt toate detaliile referitoare la cazare. 👇
Totodata aveti informatii si despre transport in postarea prinsa aici.👇
http://bit.ly/infoCazare

📌 1. Cazare la cort 

Zona 1 camping. Cei care au achizitionat bilete la 40 lei vor avea acces in
Zona 1 de camping, aflata la 2 – 3 minute de mers pe jos de festival.
Facilitati: toalete, dusuri, wi fi gratuit, paza 24h, iluminat nocturn, teren de sport. Aceasta zona este sold out
🛣🚽🚿📶💂💡🏟️
Zona 2 camping. Facilitati: toalete, dusuri, paza 24h. Costul unui bilet este 30 de lei. Zona 2 camping se afla la 10 minute de mers pe jos de festival
🛣🚽🚿📶💂

📌 2. Acces rulote 🏕

Zona de camping rulote se afla langa zona 1 camping corturi, cei care opteaza pentru aceasta varianta avand acces la toaletele si dusurile zonei 1, contra sumei de 40 lei/persoana. Biletele pentru campare rulote se vor pune in vanzare luni, 20 mai. Avem spatiu pentru aproximativ 70 de rulote.
🛣🚽🚿📶💂💡🏟️
Pentru conectarea acestora la curent electric vor fi amplasate in zona de camping un numar de aproximativ 20 de posturi de conectare la energia electrica. Recomandarea noastra este sa aveti la voi un prelungitor lung🔌

Biletele pentru camping si rulote sunt valabile in perioada 17 – 22 iulie, pretul este unic indiferent daca stati pe toata perioada festivalului sau doar o zi

📌 3. Cazare la hotel in Calimanesti 🏨

Va putem asigura cazarea in Calimanesti Caciulata, la 12 km de festival. Micul dejun, transportul si accesul la piscina cu apa termala sunt incluse in preturi. 🍲🚖🏊
Informatii despre preturi si camerele disponibile gasiti aici:
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://bit.ly/2EQdVUC
http://bit.ly/infoCazare

Image may contain: cloud, sky, mountain, outdoor and nature
Image may contain: sky, mountain, tree, house, outdoor and nature
FOOD & DRINKS

Carrefour, main partner Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea 2019
➡️ACT FOR FOOD⬅️

Si anul acesta avem zona food by #Carrefour la Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea

 18 – 21 iulie 2019 – Brezoi, jud. Valcea. Amplasat într-o zona superba de pe Valea Oltului, la doar 35km de Ramnicu Valcea, micuțul oraș se pregătește de 4 zile și 4 nopti de concerte, workshopuri și dezbateri muzicale.

Considerat deja de mulți cel mai important festival independent de Blues din Romania, OABFB începe în forța încă din prima zi, cu un lineup în care ii regasim pe Amalia Gaita, Paardekoper, Trans-Expres, Erja Lyytinen precum și inegalabila Beth Hart, artista cu viaţă de film şi voce despre care se spune că „opreste timpul in loc”. Vineri, 19 iulie, fanii muzicii blues ii pot asculta pe The Cockblockers, The Southern Cockroaches, Paul & The Blue Workers, Tomaselli All Stars, Khalif Wailin’ Walter, Diana Rein și Ana Popovic.

Sarbatoarea blues & jazz continua sâmbăta, 20 iulie, cu JazzyBit, Loup-Garou, The Gamblers, Louis King & Band,Mike Godoroja & Blue Spirit, Leon Beal, Sax Gordon & Luca Giordano Band, și Jonathon Boogie Long și se va incheia duminica, 21 iulie cu Othello Trio, Soul Serenade, Dan Helciug HeART, AG Weinberger, Eb Davis & The Superband și „The White Blues King” Oscar Benton.

Petrecerile vor continua în fiecare seara de festival după ora 1 noaptea la scena secundara, cu artisti precum Andrei Cerbu & The Crossroads sau James Brown Tribute, Belgrade precum și o serie de jam sessions ce vor tine publicul în priza pana la primele ore ale diminetii.

Festivalul a fost inițiativa Asociatiei Mentor Rock și este organizat în parteneriat cu Primaria Brezoi. Notorietatea sa a crescut de la an la an, sustinul fiind atât de Consiliul Judetean cât și de o serie de branduri dornice să se asocieze cu Woodstock-ul Romaniei, cum este numit în unele cercuri.

Partener Media: EuropaFM!

Sponsor: Carrefour.

About Post Author

Lasă un răspuns