MTV si mtv.ro a difuzat ieri in premiera cel mai nou videoclip semnat Usher – "OMG". Mai mult decit atit, timp de o saptamana intreaga, fanii artistului vor putea urmari clipul noului sau single in exclusivitate, la MTV.

Videoclipul piesei "OMG", o colaborare cu frontman-ul Black Eyed Peas, Will.I.Am, a fost filmat in Los Angeles si poarta semnatura celebrului regizor Anthony Mandler, care a mai pus in scena si clipuri ca "Everybody Knows" – John Legend, "Russian Roulette" – Rihanna sau "Who Says" – John Mayer. "OMG" face parte de pe cel de-al saselea album al lui Usher intitulat "Raymond V Raymond", ce a fost lansat pe 30 martie si a fost descris de cantaret ca o continuare a albumului "Confessions" din 2004. Acesta l-a propulsat pe Usher in topul Billboard al celor mai influenti 100 de artisti din ultimul deceniu.

Pe langa colaborarea cu Will.I.Am, "Raymond V Raymond", mai include inregistrari alaturi de Ludacris si Plies. Unul dintre cei mai apreciati artisti ai ultimilor ani, Usher a fost recompensat de-a lungul carierei sale cu numeroase premii, printre care 5 Grammy-uri, 4 trofee American Music si 17 Billboard Music Awards!

Lasă un răspuns