Omul cu Sobolani va lansa oficial sambata, 8 octombrie, in clubul bucurestean Fabrica, albumul de coveruri ‘Retro’, potrivit site-ului oficial al casei de discuri A&A Records.

Materialul contine sase cantece celebre reinterpretate in maniera OCS: ‘Anotimpuri’ (Vali Sterian), ‘Cea mai frumoasa zi’ (Alexandru Andries), ‘Tristeti provinciale’ (Alexandru Andries), ‘Pseudofabula’ (Rosu si Negru), ‘De va veni la tine vantul’ (Mondial), ‘Lasa, lasa’ (Phoenix).

”Am ales ce muzica ne-a placut din acea perioada si am cantat piesele cum am stiut noi mai bine. Nu e vreun demers academic sau vreo judecata de valoare. E doar un ‘multumim’ respectuos pentru cativa oameni mari, care ne-au inspirat. Nu trebuie sa fii vreu geniu ca sa-ti dai seama ca un Alexandru Andries, un Mircea Baniciu sau Phoenix nu se vor mai intampla prea curand in muzica din Romania. Pe domnii de mai sus suntem norocosi sa-i avem. Si n-avem voie sa-i uitam. Au meritat aplauzele publicului lor de atunci si merita in continuare aplauzele publicului nostru mai tanar de acum!”, au declarat cei de OCS.

Concertul din Fabrica va fi urmat de un turneu national: Iasi (15 octombrie), Constanta, (22 octombrie), Bucuresti (26 octombrie), Brasov (29 octombrie), Galati (5 noiembrie), Cluj (26 noiembrie).

Sursa: shownews.ro

Lasă un răspuns