In urma cu aproape un an OBLX si MP13 si-au unit fortele lirice si au pornit pe o cale experimentala, participand la mai multe concursuri lansate de diferiti artisti, producatori de muzica hip-hop din tara (Karie, Illusionist, Dismas, Skizzo Skillz, DOC) ce au postat pe internet instrumentale spre a-si etala talentele de MC, artistii necunoscuti. De cele mai multe ori piesele cu care au participat nu au fost luate in considerare de catre organizatori.

Pictorii impresionisti de la sfarsitul secolului al XIX- lea, care n-aveau loc să expună alături de “vedetele” picturii academiste la saloane de pictura din Paris, au decis sa expuna intr-o baraca pe care au denumit-o “Salonul refuzatilor“. OBLX si MP13 au preluat acest concept (anticipand de la primele participari, posibilitatea de a nu putea trece de subiectivitatea organizatorilor) si au unit piesele participante intr-un material ce poarta numele de, ia ghiciti…”Salonul refuzatilor“.

“Va multumim tuturor celor care ne-ati acordat atentie si va invitam sa ascultati piesa care incheie materialul, insotita si de un montaj video ce contine franturi din activitatea noastra ca trupa. Piesa a fost inscrisa in concursul lui Karie – Hard “CONCURS FACE 2 FACEBOOK part 7“.

Lasă un răspuns