Obiecte care au aparţinut cântăreţului şi actorului american Frank Sinatra, estimate la 3,5 milioane de dolari, sunt scoase la licitaţie de Sotheby’s.

Colecţia expusă la New York cuprinde, între altele, inelul de logodnă pe care Frank Sinatra (1915 – 1998) l-a oferit Barbarei, cu care a fost căsătorit în ultimii 22 de ani de viaţă, un tablou semnat de Norman Rockwell, comandat de cântăreţ în 1973, şi ornamente oferite de mai mulţi preşedinţi americani.

Cel mai valoros este inelul cu diamant de 20 de carate pe care Frank Sinatra l-a pus într-un pahar de şampanie în timpul unei cine cu Barbara. Valoarea lui este estimată la 1,5 milioane de dolari. Cei doi s-a căsătorit în 1976, în Palm Springs, când Frank Sinatra avea 60 de ani, iar Barbara, 49 de ani.

Barbara Sinatra a fost a patra soţie a artistului. Ea a murit anul trecut, la vârsta de 90 de ani, iar obiectele care sunt scoase acum la licitaţie provin din trei case ale cuplului – din Palm Springs, Los Angeles şi Malibu.

Pahare, pictaturi ale lui Sinatra, fotografii, o cutie pentru medicamente, o schiţă originală Mickey şi Minnie Mouse semnată de Don Williams se numără între cele 200 de loturi.

Licitaţia „Lady Blue Eyes: Property of Barbara and Frank Sinatra” se va încheia pe 7 decembrie.

About Post Author

Lasă un răspuns