Vedete autohtone ale show-bizz-ului românesc vor licita pentru mănuşile cu semnătura Pamelei Anderson la un eveniment caritabil din clubul “The Gate”.

Oana Zăvoranu şi Pepe, Irinel Columbeanu, Marian Ionescu de la Direcţia 5, Mihai de la Hi-Q, Kamara de la Alb şi Negru, Miţă de la Bere Gratis şi soţia sa, Liana Stanciu, Sânziana Buruiană, Laurette dar şi Jean de la Craiova şi Vali Vijelie şi-au anunţat prezenţa la acest eveniment, pentru a-i salva viaţa lui Geroge Olteanu, un tânăr de 28 de ani, mare fan K1, care luptă cu o afecţiune medicală severă.

Licitaţia, organizată de promotorul K1, Eduard Irimia, deschide şi un nou sezon “Sexy Kombat" în Club “The Gate" din Agronomie, miercuri, după ora 0.00! Opt fete sexoase se vor “bate”, în sânii goi, într-un show de zile mari pe ringul de box! Pentru prima dată, cele opt voluptuoase îşi vor căra pumni fără menajamente, în final doar una urmând să se califice pentru fazele superioare ale competiţiei.

Cele opt domnişoare au fost antrenate intens în ultimele săptămâni de alţi doi luptători K1, fraţii Stoica, Andrei şi Bogdan, cunoscuţi ca “bodyguarzii Pamelei Anderson", care le vor asista în cele două colţuri.

""""

Lasă un răspuns