Producatorii serialului american "Hart of Dixie”, transmis pe CW Network au ales o piesa compusa si cantata de Loredana Groza, pentru a aparea pe coloana sonora a episodului cu nr 8.

 

In spatele noii productii americane, ce o are in rol principal feminin pe actrita Rachel Bilson, sta aceeasi echipa ce a realizat si celebrul serial Gossip Girl. Cantecul Loredanei are o poveste deosebita, aceasta a inregistrat-o dupa ce a visat-o.

 

"Povestea ascestei piese este una foarte draguta, pentru ca ea s-a nascut in urma unui vis. E drept ca dimineata nu am reusit sa retin decat o singura secventa muzicala din tot cantecul, dar a fost deajuns ca de la acea tema sa construiesc o piesa. Am inregistrat o la New York impreuna cu Jeremy Adelman si am numit-o Boom Boom Boom. Piesa este dance cu accente de dubstep. Partea si mai frumoasa e ca producatorilor le a placut ideea mea si au hotarat sa introduca piesa in coloana sonora a unuia dintre episoade”, ne-a declarat artista.

 

In ultima perioada, Loredana se imparte intre numeroase proiecte, acesta fiind unul dintre antrenorii show-ului "Vocea Romaniei” de la Pro tv, dar isi aloca destul timp si proiectelor sale muzicale, despre care le poveste fanilor, pe pagina sa oficiala de facebook: http://www.facebook.com/lori.groza

 

Sursa: BestMusic

 

Lasă un răspuns