Piesa Innei, „Iguana“, a fost inclusă pe coloana sonoră din timpul defilării modelelor în cadrul show-ului Versace, din cadrul Săptămânii Modei din Milano.

Zilele acestea, în cadrul Milano Fashion Week, România a fost reprezentată la eveniment de piesa Innei, „Iguana“, care a fost inclusă în show-ul Versace primăvară-vară 2020, în timpul defilării modelelor.

„Este o reală bucurie să îmi aud piesa inclusă în show-ul celor de la Versace, mai ales pentru că este unul dintre brandurile mele preferate.

Este o onoare să aflu că muzica pe care am compus-o este apreciată“, a spus Inna. „Iguana“ este una dintre piesele incluse pe albumul „YO“ pe care artista l-a compus integral în limba spaniolă şi l-a lansat anul acesta. În prezent, Inna se află în Mexic, una dintre ţările în care este primită cu entuziasm şi iubire din partea fanilor.

Artista a susţinut un concert în faţa unui public de 100.000 de persoane.    Inna a mai avut un motiv de bucurie atunci când piesa „Sin Ti“, tot de pe albumul „YO“, a fost inclusă în episodul al şaselea din cel de-al doilea sezon al serialului original Netflix, „Elite“.

Tot anul acesta, o altă piesă compusă de Inna, „Tu Manera“, tot de pe album „YO“, a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel“ de la ABC, produs de Eva Longoria.

About Post Author

Lasă un răspuns